Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024

Α.Σ. Καράτε ''Μέγας Αλέξανδρος'' στην Αλεξάνδρεια. Διαδασκαλία υψηλού επιπέδου, πολυετή εμπειρία στον χώρο. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Βίντεο

|| || ||

Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" , Θεμ. Σοφούλη 22 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μάθουν την τέχνη του καράτε σε ένα περιβάλλον που προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία, τη πειθαρχία και την αυτοπεποίθηση!

Με χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο, η σχολή μας είναι γνωστή για τη διδασκαλία υψηλού επιπέδου και την αφοσίωση στους μαθητές μας.

Ο προπονητής μας με την πολυετή του εμπειρία και βαθιά γνώση του καράτε είναι έτοιμος να προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε μαθητή.

Στη σχολή μας, δεν διδάσκουμε απλώς τεχνικές. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη του χαρακτήρα, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης και την καλλιέργεια της πειθαρχίας.

Προσφέρουμε τμήματα για παιδιά από 4 χρονών υπό την επίβλεψη ειδικής παιδαγωγού αλλά και τμήματα για εφήβους και ενήλικες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Δίνουμε την ευκαιρία στους μαθητές μας να συμμετέχουν σε τοπικούς και εθνικούς αγώνες, ενισχύοντας το αίσθημα της ομαδικότητας και της επιτυχίας.

Μην χάνετε χρόνο! Γίνετε μέλος μιας σχολής που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε σωματικές και ψυχικές δεξιότητες που θα σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή!

Ελάτε κι εσείς στη Σχολή Καράτε ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και χαρίστε στα παιδιά σας ένα μονοπάτι γεμάτο πειθαρχία και αυτοπεποίθηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6977. 971 976 και κλείστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα σήμερα!"

Εγγραφές από 2 Σεπτεμβρίου καθημερινά 18.00- 21.00

Ο προπονητής του συλλόγου 

Γρηγορέλης Απόστολος

Media

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789