Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024

Σπιτικές σάλτσες ντομάτας DELLAS NATURAL FOODS. We make every day delicious!

|| || ||

Γνωρίστε τις διαφορετικές σπιτικές γεύσεις μας, έτοιμες για σερβίρισμα με λίγο μόνο ζέσταμα:

Κλασσική σπιτική σάλτσα ντομάτας, από ώριμες ελληνικές ντομάτες Roma Pomodoro, που συνδυάζονται με μηλόξυδο, ανθό αλατιού, φρεσκοτριμένο πιπέρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Έτοιμη να συνοδεύσει τα ζυμαρικά σας, τα μαγειρευτά σας, αλλά και να γίνει η βάση για κάθε δημιουργία σας.

Σπιτική σάλτσα Marinara, έτοιμη για σερβίρισμα με λίγο μόνο ζέσταμα, φτιαγμένη επίσης με ώριμες ελληνικές ντομάτες, κρεμμύδι, σκόρδο, βασιλικό, ρίγανη, ανθό αλατιού, φρεσκοτριμένο πιπέρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Έτοιμη να συνοδεύσει τα ζυμαρικά σας, την πίτσα σας, τα κεφτεδάκια σας, τις σαρδέλες και τις σούπες σας.

Σπιτική σάλτσα με Θυμάρι, φτιαγμένη από ώριμες ελληνικές ντομάτες Roma Pomodoro, κρεμμύδι, σκόρδο, θυμάρι, ανθό αλατιού, φρεσκοτριμένο πιπέρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Έτοιμη να συνοδεύσει το μοσχαρίσιο κρέας, το κοτόπουλο, το κυνήγι, τα θαλασσινά σας, τα ζυμαρικά σας και την πίτσα σας.

Σπιτική σάλτσα ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ, φτιαγμένη από ώριμες ελληνικές ντομάτες Roma Pomodoro, μελιτζάνα , καρότο, πιπεριές Φλωρίνης,κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, ανθό αλατιού, μηλοξιδο, φρεσκοτριμένο πιπέρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Έτοιμη να συνοδεύσει το μοσχαρίσιο κρέας, τα λαδερά σας , τα θαλασσινά σας, τα ζυμαρικά σας και την πίτσα σας.

Επίσης ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ για τις σαλάτες σας, τις μπρουσκέτες , στα λαδερά φαγητά, δώστε γεύση στα μπιφτέκια σας ή κάνετε ντιπ για κρύα πιάτα ( πάστα στο μπλέντερ)

Θα μας βρείτε: Ελ. Βενιζέλου 78 59300 Αλεξάνδρεια email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

☎️ 2333023999, 6981157519, 6974269519

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789