Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ξενοδοχείο ~ Κάμπινγκ ~ Pool Bar ~ Εστιατόριο ο ''Αγιάννης'' στην Μεθώνη Πιερίας. Ο επίγειος παράδεισος που τα συνδυάζει όλα.

|| || ||

Το AGIANNIS Hotel Camping, το μαγευτικό τουριστικό συγκρότημα που λειτουργεί από το 1968 στην Μεθώνη Πιερίας, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές, φαγητό, διασκέδαση, από την 1 Μαΐου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Το πράσινο του βουνού με το μπλε της θάλασσας, αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Με παραλία ιδανική για μικρά παιδιά, με δωρεάν ξαπλώστρες και ψιλή άμμο, εστιατόριο όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει μοναδικές ντόπιες σπεσιαλιτέ, με φρέσκα θαλασσινά και ντόπια κρέατα, βλέποντας την όμορφη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και pool bar με θέα την θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή και ένα ελαφρύ σνακ.

Όλοι οι πελάτες, απολαμβάνουν δωρεάν parking & WiFi, ενώ μπορείτε να ψωνίσετε από το μίνι μάρκετ, που λειτουργεί στον χώρο του κάμπινγκ.

Η διαμονή γίνεται απόλαυση στο ξενοδοχείο των 25 δωματίων, με μονόκλινες, δίκλινες και τρίκλινες επιλογές.

Στις 60 θέσεις αμφιθεατρικης διάταξης κάτω από τα δέντρα μπορείτε να απολαύσετε το camping, ενώ το AGIANNIS Hotel Camping αποτελεί ιδανικό σημείο για εξορμήσεις σε κοντινά αξιοθέατα και προορισμούς, εντός και εκτός Πιερίας.

Μπείτε στην σελίδα μας ΕΔΩ και κλείστε ραντεβού με την πιο μαγευτική απόδραση του καλοκαιριού.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789