Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία της ''Λαϊκής Αγοράς Ελλάδος''. Όλοι οι παραγωγοί και οι έμποροι των λαϊκών αγορών σε ένα μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές σας.

|| || ||

Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα σε πανελλαδικό επίπεδο, που αφορά την πώληση προϊόντων λαϊκών αγορών, ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 με την συνάντηση των πρώτων μελών, που έχουν εγγραφεί, στα γραφεία του σωματείου της Ημαθίας στην Αλεξάνδρεια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ''Λαϊκής Αγοράς Ελλάδος'' είναι πλέον γεγονός, μεγαλώνοντας το ποσοστό του πληθυσμού που μπορεί να ψωνίζει από το ελεύθερο εμπόριο, είδη ένδυσης, υπόδησης και συσκευών, ενώ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα προστεθούν και τα βρώσιμα προϊόντα.

Μπαίνοντας στην σελίδα www.elaikiagora.gr μπορεί καποιος να κάνει τις αγορές του, αφού όλα τα προϊόντα των παραγωγών και των εμπόρων είναι μπροστά του και μπορεί εύκολα και γρήγορα να τα παραγγείλει και να τα παραλάβει στην διεύθυνση που θα δηλώσει.

Η συνεργασία των εμπόρων με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ''Λαϊκή Αγορά Ελλάδος'', γίνεται με την εγγραφή της επιχείρησης στο e shop, που δίνει έτσι την δυνατότητα της διαδικτυακής πώλησης, στα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και συσκευών, σε ολόκληρη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας πελάτες από οποιοδήποτε μέρος, ενώ δίνεται και η δυνατότητα πώλησης βρώσιμων προϊόντων, την ημέρα που γίνεται η λαϊκή της περιοχής σας.

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789