Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Η καλή μέρα, από το Esresso Ηome φαίνεται.

 

 

Το espresso home βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου 88 στην Αλεξάνδρεια και συγκαταλέγεται στην κορυφή των προτιμήσεων, για όσους ξέρουν από καλό καφέ, γευστικό πρωϊνό, κρύα σάντουϊτς, εκλεκτά γλυκά και κάθε είδος σνακς. Η φήμη του espresso home πέρασε τα σύνορα της πόλης κι όσοι έρχονται σε αυτήν πάντα θα περάσουν το κατώφλι του. Το μεράκι και η αγάπη, όλων όσων εργάζονται στο espresso home, γι΄αυτό που κάνουν, μεταφέρεται και στον κόσμο κι αυτό ειναι που το έχει κάνει, το Νο1 στέκι της πόλης. Η αψογη εξυπηρέτηση, έχει φέρει ένα νέο αέρα. Το espreso home είναι ανοιχτό από τις 4:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και αποτελεί σιγουρη στάση για όλους.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε την φρατζόλα της ημερας για το σπίτι σας, φτιαγμένη με την μοναδική τέχνη που θυμίζει παλιές εποχές. Επίσης μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε σε σφολιατοειδή και πρωινό που θα ''χορτάσει'' τη μέρα σας. Αγοράστε το χειροποίητο ζυμάρι για πίτες.

Όλες οι επώνυμες μάρκες snack και ξηρών καρπών, γλυκίσματα της οικογένειας Στεργίου, και σοκολάτες σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Η μέρα γίνεται πιο δημιουργική όταν θα βρεις να πιεις αυτο που ζητάς σε χυμό, αναψυκτικό, γαλακτοκομικά και energy ποτά, αλλά και όλες τις μάρκες μπύρας που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Κρύα σάντουϊτς σε πολλές διαφορετικές γεύσεις σας περιμένουν για να τα δοκιμάσετε.

Μεγάλη ποικιλία από κεράσματα και γλυκά για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων

Έφτασαν οι νέες γεύσεις σοκολάτας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

 Ο μοναδικός μας καφές DALLMAYR αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και όσοι τον έχουν δοκιμάσει δεν μπορούν να ξεκινήσουν την μέρα τους χωρίς αυτόν.

Όλα τα προϊόντα μας, μπορείτε τώρα με ένα τηλεφώνημα, να τα απολαύσετε στον χώρο σας και γι΄αυτό φροντίζουν οι μοναδικές delivery girl, του espresso home

ESPRESSO HOME

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 88 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

THΛ: 23330 27972

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789