Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

AUTO TECHNIC DIMITRIS. Γιορτάζουμε και σας χαρίζουμε ένα ηλεκτροκίνητο σκούτερ.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων AUTO TECHNIC DIMITRIS στην παλαιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας Βέροιας, το αυτοκίνητο σας το αντιμετωπίζουμε σαν δικό μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι κατάλληλο για να το ελέγξει, να σας συμβουλεύσει και να σας προτείνει την καλύτερη λύση σε κάθε πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο σας παραδίδεται στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

 

 

Στις εργασίες που γίνονται χρησιμοποιούμε πάντα γνήσια ανταλλακτικά και αποστολή μας είναι να δώσουμε τον έλεγχο στον  πελάτη. Σας απαλλάσσουμε από το άγχος που παραδοσιακά συνοδεύει η συντήρηση του αυτοκινήτου. Η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 

Πολλές φορές η επιλογή συνεργείου, μας  οδηγεί σε ταλαιπωρια, χαμένο χρόνο και περιττά έξοδα. Όλα αυτά τελειώνουν με την επιλογή του AUTO TECHNIC DIMITRIS. Εδώ μιλάμε με πράξεις. Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, εξαιρετικό προσωπικό, υπεύθυνη εργασία και η τιμή που έχει συμφωνηθεί από την αρχή.

 

Στο συνεργείο μας θα βρείτε και το σύστημα υγραεροκίνησης Lovato, που συνδυάζει την αξιοπιστία με το χαμηλό κόστος εγκατάστασης. Επιπλέον σας προσφέρουμε την υποστήριξη για πάντα, σε ότι κι αν χρειαστείτε.

 

 

Η AUTO TECHNIC DIMITRIS γιορτάζει και κάνει δώρο στους πελάτες της, ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Η παγκόσμια μόδα της ηλεκτροκίνησης έφτασε και στη χώρα μας. Στην πόλη μας τα πρώτα  βήματα της ηλεκτροκίνησης γίνονται από την AUTO TECHNIC DIMITRIS. Για κίνηση στους δρόμους της πόλης χωρίς να χρειάζεται δίπλωμα, χωρίς να χρειάζεται άδεια, χωρίς να πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας επίσης διαθέτει συναγερμό, bluetooth & gps για ανίχνευση μέσω κινητού. Κι όλα αυτά με κατανάλωση  1€, τα 500 χλμ!!! Οι πρώτοι πενήντα πελατες της AUTO TECHNIC DIMITRIS που εγκατέστησαν το σύστημα της LOVATO, συμμετέχουν στην κλήρωση του ηλεκτροκίνητου σκουτερ. Μπείτε στην κλήρωση κερδίστε το ηλεκτρικό σκούτερ και γίνεται ο πρώτος που θα κυκλοφορήσει στην πόλη με την μόδα που έρχεται να καθιερωθεί και να δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει παντού.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789