Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Football kings. Οι ποδοσφαιριστές του μέλλοντος.

 

Η παρέα των football kings φέτος έχει μεγαλώσει και νέοι ποδοσφαιριστές ήρθαν να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες. Αργά αλλά σταθερά μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ξεκίνησαν για τα καλά οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες της ακαδημίας των football kings στο Καμποχώρι, στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Σύσσωμο το προπονητικό τιμ είναι έτοιμο με μεγαλεπήβολα σχέδια για τη νέα χρονιά. 

 

Η οικογένεια των football kings έτοιμη να αγκαλιάσει όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Αρχίζει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

 

Νέοι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήρθαν να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες και αυτό δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στους ιθύνοντες της ακαδημίας.
Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ έκανε ντεμπούτο στην ακαδημία και η παιδαγωγός Στέλλα Παπαδοπούλου, που έχει αναλάβει το προτζούνιορ τμήμα.
Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής από τους γονείς που παραβρίσκονται στο γήπεδο είναι πολύ καλές και όλοι μιλάνε για μια δημιουργική χρονιά.
 
 
 
 
 
Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα συνεχίζονται κανονικά μέχρι και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου σε επικοινωνία πάντα με τον Νίκο Αναστασόπουλο, αλλά και τον Μέρκο Καραλιόπουλο.
 
Football Kings
Νικος Αναστασοπουλος 6980 298 464
Μερκος Καραλιοπουλος 6984 705 407
 
Επίσης ο Νίκος Αναστασόπουλος συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία των αυριανών τερματοφυλάκων καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σε ατομικό επίπεδο και για κάθε τερματοφύλακα ξεχωριστά.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789