Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019

Εθνική Ασφαλιστική και face police, ασφαλιζουν τη νεα διοικηση του δημου Αλεξανδρειας.

 

Ο face police της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι ξανά εδώ μαζί σας για να δει τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, τι χρειάζεται προστασία, ποιον πρέπει να τον ασφαλίσουμε επειγόντως γιατί η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετά ωραία πράγματα.

Όπως και να έχει το πράγμα ο Θωμάς Πανταζόπουλος και η Εθνική Ασφαλιστική, είναι εδώ πάντα κοντά σας για να σας προσφέρει την σιγουριά, ότι εσείς και η περιουσία σας δεν θα κινδυνεύσει ποτέ.

 

Θωμάς Πανταζόπουλος

Ασφαλιστικός πράκτορας

Τηλ: 6972 268 407 & 23330 53064

Εθνικής Αντιστάσεως 66 Αλεξάνδρεια

Ο face police ξεκινάει με τα ευχάριστα. Μετάλλια στην πόλη μας φέρνει η Έφη Κολoκυθά με τον Μάκη Παντο. Κι επειδή είναι συνέχεια στο ταξίδι η Εθνική Ασφαλιστική, μάλλον πρέπει να μεριμνήσει για την ασφάλεια των παιδιών.

 

 

 


 
Θα μου πεις με τέτοιες εικόνες και τέτοια μέρα πού να βάλεις το μυαλό σου σε πράγματα εκτός εποχής. Θυμηθείτε όμως ότι η ασφάλεια είναι για κάθε στιγμή και για μια ολόκληρη ζωή.
 
 
 
Για φανταστείτε να βρεθείτε σε καμία τέτοια περίπτωση; Γιατί ο face το γουστάρει το τόπι και δεν θέλει να στεναχωριέστε όταν μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο.
 
 
 
Ο face police θελει να σας έχει στον αφρό. Με  τα σέα και τα μέα σας. Πάντα στα καλύτερα γιατί φροντίζουμε εμείς για αυτό.
 
 
 
 
Η παιχταρα ο Ποτουρίδης το έφαγε το χειρουργείο αλλά αυτός δεν μασάει. Πάντα γυρνάει καλύτερος. Αυτές είναι οι περιπτώσεις που σας λέω. Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική έχει και προγράμματα για συλλόγους που γλιτώνουν αθλητές και διοικούντες από τέτοιες στραβά. Περαστικα στον παιχταρα και να γυρισει σιδερενιος.
 
 
 
 
 
Όλα αυτά προσπαθεί να μας εξηγήσει ο Μάκης ο ασφαλιστικός πράκτορας, αλλά Λαγός και Ανεπίκαιρος εχουν μαύρα μεσάνυχτα. Παίξαμε και σε άλλες εποχές, πού τέτοια γούστα.
 
 
 
Ο face πέφτει και πάνω στο τσίρκο medrano, που έρχεται μαζί με τον Μητσοτάκη στην ΔΕΘ. Ελπίζω πως είναι απλή σύμπτωση.
 
 
 
Α, και να μην το ξεχάσω. Μην αφήνετε την ακίνητη περιουσία σας ανασφάλιστη. Σας το λέει ο Face από τώρα. Μην πείτε δεν σας προειδοποίησα. Όπως βλέπετε όσοι προσέχουν, έχουν.
 
 
 
 
Και με την Εθνική Ασφαλιστική δεν θα βρεθείτε ποτέ σε θέση να ζητάτε δανεικά αυτά που σας έχουν κλέψει. Να είστε έξυπνοι.
 
 
 
Για αυτήν την περίπτωση δεν μπόρεσε να βρει ακόμη λύση ούτε η Εθνική Ασφαλιστική. Και μάλλον δεν πρόκειται να βρει κανένας. Όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή εμείς θέλουμε να είναι έτσι.
 
 
 
Ο face θα το πει κι ο Μάκης ας πάρει τα μέτρα του. Ποιοι πρέπει να ασφαλιστούν; Αυτοί που είναι στο πλάνο ή αυτοί που είναι εκτός;
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789