Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019

Olive bistro wine bar. Όλο το καλοκαίρι μια γιορτή

Συμπληρώνοντας φέτος τα πέντε χρόνια λειτουργίας του olive bistro wine bar θεωρήσαμε πως θα έπρεπε να τιμήσουμε την εκλεκτή μας πελατεία με ξεχωριστές και καθημερινές προσφορές.

 

 

Το φετινό καλοκαίρι είναι για μας το ιδανικότερο για να γνωριστούμε καλύτερα με τους καινούργιους πελάτες μας και να δείξουμε στους παλιότερους, πως πάνω από όλα αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να φεύγουν πάντα χαρούμενοι από το χώρο μας.

 

Δροσερές, μοναδικές γεύσεις σε συνοδεύουν σε ένα ταξίδι που πλημμυρίζει τις αισθήσεις! 

 

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη τα κοκτέιλ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να σας χαρίσουν ονειρικές βραδιές και να σας ταξιδέψουν σε άλλους τόπους. Είναι τα βράδια που όλοι στο μαγαζί γίνονται ένα και θυμούνται παλιές ιστορίες σαν να είναι από χρόνια φίλοι.

 

Και η τελευταία έκπληξη που φέραμε στους πελάτες μας γίνεται κάθε Τετάρτη και Κυριακή, αφού μπορούν μαζί με το μενού ή το ποτό τους το κρασί ή την μπύρα τους, να απολαύσουν και τη γεύση που επιθυμούν σε ναργιλέδες.

Συνόδεψε λοιπόν το φαγητό ή το ποτό σου με εξαιρετικό ναργιλέ ανώτερης ποιότητας, με επιλογή διαφόρων γεύσεων και απόλαυσε μια μοναδική αρωματική εμπειρία! !

Σε εμάς θα συναντήσετε το γιορτινό κλίμα των ημερών και θα χαλαρώσετε από την καθημερινή πίεση. 

Στο olive bistro wine bar, γινόμαστε όλοι μία παρέα και απολαμβάνουμε καθημερινά τις εξαιρετικές γεύσεις του φαγητού σε συνδυασμό με ποτά που σερβίρονται. 

 

Olive bistro wine bar

Εθνικής Αντίστασης 34 στον πεζόδρομο στην Αλεξάνδρεια

Σας περιμένουμε για ξεχωριστές και μαγικές βραδιές.

Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789