Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Euronics Γκλεζάκος. Η μεγαλύτερη Ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

 

Η Euronics Γκλεζάκος, αποτελεί κομμάτι της μεγαλύτερης Ελληνικής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, που συμπληρώνει το παζλ των 350 καταστημάτων σε ολόκληρη την χώρα.

 

Στην  Euronics Γκλεζάκος, σας περιμένουμε στην Γρ. Λαμπράκη 23 στην Αλεξάνδρεια να σας γνωρίσουμε από κοντά και να λύσουμε ότι ηλεκτρικό πρόβλημα σας απασχολεί. Σε μας θα βρείτε: ευκολία με τις ευέλικτες δόσεις που σας παρέχουμε, εργοστασιακή εγγύηση όλων των προϊόντων, παράδοση και εγκατάσταση εντελώς δωρεάν. 
Και για τους φοιτητές που ετοιμάζουν τώρα το νέο βήμα στην ζωή τους αλλά και όσους βρίσκονται στην αναζήτηση ή την κατασκευή σπιτιού, υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των συσκευών μέχρι να ετοιμαστεί ο χώρος σας.
 
 
Η Euronics Γκλεζάκος είναι η λύση για τον φοιτητή, παρέχοντας όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σε μοναδικές τιμές και με ευκολία πληρωμής σε αγορές με πιστωτική κάρτα. Ακόμη φροντίζουμε για τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό, χωρίς να χρειαστεί να ψάχνετε, αφού τα καλύτερα προιοντα θα τα βρείτε μόνο σε μας.
 
Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με τις μοναδικές προσφορές όλων των προϊόντων μας σε μοναδικά χαμηλές τιμές. Πάντα κοντά στον φοιτητή, την νοικοκυρά και τον επαγγελματία. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την σωστή επιλογή, και θα φροντίσει για την εγκατάσταση της αγοράς σας εντελώς δωρεάν, όταν εσείς το θελήσετε
 
 
Euronics Γκλεζάκος
Γρ. Λαμπράκη 23 Αλεξάνδρεια
Τηλ: 23330 24217
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789