Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων του γραφείου πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής της Ανθής Ξηρού

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Αιγές Μέλαθρον η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής για την διεύθυνση της Ανθής Ξηρού.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν, από την πλευρά της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο διευθυντής πωλήσεων Μιχάλης Τάτσης, ο διευθυντής του κλάδου ζωής, Παπαχρήστου Δημήτρης, ο γενικός διευθυντής Βόρειας Ελλάδας, Λάζαρος Γιουρτσίδης και πολλά άλλα στελέχη.

Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, μιας και πρόσφατα η κα Γεωργίου, από το γραφείο των Γιαννιτσών έχασε την ζωή της, στη μάχη με την επάρατη νόσο.

Σε ότι αφορά το γραφείο της Αλεξάνδρειας, που βρίσκεται υπό την διεύθυνση της Ανθής Ξηρού, είχε την τιμητική του αφού βραβεύτηκαν και ο Θωμάς Πανταζόπουλος, ως 3ος καλύτερος, και η Φιλιώ Καρανικολοπούλου ως 10η.

 

Οι δύο πρωταγωνιστές μας δήλωσαν:

Θωμάς Πανταζόπουλος: Ευχαριστώ εκ βαθέων όλους σας, ασφαλισμένους, συνεργάτες, συναδέλφους και φίλους και υπόσχομαι πως πρώτη προτεραιότητα μου, είναι να συνεχίσω να ενδυναμώνω τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου.

Φιλιώ Καρανικολοπούλου: Για μένα αποτελεί τιμή το ότι εργάζομαι στην πρώτη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας και ότι βάζω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι, ώστε το γραφείο της Ανθής Ξηρού να είναι πρώτο στην Ελλάδα, εκτός Αθηνών. Θα συνεχίσω να προσφέρω αυτό που τόσο καλά ξέρει να κάνει η Εθνική Ασφαλιστική.

Η βραδιά κύλησε όμορφα, με τα στελέχη να δεσμεύονται πως θα διατηρήσουν τα κεκτημένα του γραφείου Ανθής Ξηρού, που είναι η δεύτερη θέση πανελλαδικά και η πρώτη εκτός Αθηνών, με εφαλτήριο το ασύλληπτο ρεκόρ του έτους που μας πέρασε, που είναι πάνω από ένα εκατομμύριο παραγωγή συμβολαίων ζωής

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789