Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023

Μανώλης Σπαθάς. Ο καλύτερος θεραπευτής της Ευρώπης βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

|| || ||

Το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου σε ένα λιτό τελετουργικό ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης βράβευσε τον συνδημότη μας Μανώλη Σπαθά ως τον καλύτερο μασέρ, στο θεραπευτικο μασάζ σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Μανώλης Σπαθάς σπούδασε κινεζική ιατρική στην Μελβούρνη, ενώ απέκτησε δύο μεταπτυχιακά πάνω στην χειροπρακτική και τις αθλητικές κακώσεις.

Το 2011 κατα την διάρκεια της εργασίας του στην Μύκονο, έχοντας κάνει θεραπευτικό μασάζ σε πολλά από τα γνωστά ονόματα του Hollywood, καθώς και σε αρχηγούς κρατών, ψηφίστηκε από αμερικανικό περιοδικό μέσα στους 20 καλύτερους θεραπευτές στην Ευρώπη.

Και σήμερα έφτασε να μπει στην κορυφή αυτής της λίστας καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε όλη την Ευρώπη.

Πέρυσι ο Μανώλης Σπαθάς σε συνεργασία με την ενορία του Αγίου Μάμα, πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε άτομα που δεν είχαν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, καθώς και στο γηροκομείο, κάτι για το οποίο τιμήθηκε από την εν λόγω ενορία.

Τις υπηρεσίες του ο βραβευμένος μασέρ προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια και στην Βέροια όπου διαμένει αφιλοκερδώς σε όσους το έχουν ανάγκη, ενώ στην σύντομη συνομιλία με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη προσφέρθηκε να κάνει το ίδιο και σε ανθρώπους της Αλεξάνδρειας που δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για την συγκεκριμένη θεραπεία, παίρνοντας την έγκριση του δημάρχου που είδε πολύ θετικά αυτή την κίνηση, ανανεώνοντας το ραντεβού για έναν καλύτερο προγραμματισμό.

Το τηλέφωνο στο οποίο μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος που χρειάζεται τις υπηρεσίες του Νο 1 θεραπευτη στην Ευρώπη είναι το 6979 902 311

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789