Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023

Θέμης Σιδηρόπουλος. Αύριο θα επικοινωνήσω με το υπουργείο εσωτερικών. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της κατάστασης.

|| || ||

Για τον συνδυασμό της Δώρας Κουρκουτά ακουγόταν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι είχε προβλήματα κατά την αίτηση του, ενώ δεν υπήρχε παρόμοια ενημέρωση για τον συνδυασμό του Θέμη Σιδηρόπουλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του πρωτοδικείου για τους συνδυασμούς που θα λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία του Οκτωβρίου ο Θέμης Σιδηρόπουλος πραγματοποίησε συγκέντρωση στο εκλογικό του κέντρο στην οποία απευθύνθηκε στο κοινό της Αλεξάνδρειας.

Μετά την απόφαση του πρωτοδικείου που αφήνει εκτός μάχης και την Ανατροπή του Θέμη Σιδηρόπουλου επικοινωνήσαμε μαζί του και μας μετέφερε την άποψη του και τις κινήσεις του τις επόμενες ώρες.

Ήταν μια έκπληξη για μένα η απόφαση του πρωτοδικείου γιατί με ενημέρωσαν ότι από το υπουργείο εσωτερικών που έγινε η κατάθεση των υποψηφίων, δεν υπήρχε καν ψηφοδέλτιο.

Με επιφύλαξη για το γεγονός αυτό, αναλαμβάνω την ευθύνη του λάθους, όποιο κι αν είναι γιατί θεωρώ πως είμαι ο μόνος αρμόδιος για την όλη διαδικασία.

Σίγουρα υπάρχει πίκρα και στεναχώρια για την εξέλιξη αυτή, όμως από την άλλη είμαστε χαρούμενοι γιατί από την πρώτη μέρα κάναμε έναν πολύ καθαρό αγώνα και στην συνέχεια όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της απόφασης, εμείς θα μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε τους δημότες της Αλεξάνδρειας στα μάτια.

Αύριο θα κινήσω την διαδικασία για να ενημερωθώ από το υπουργείο εσωτερικών και θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση της Ανατροπής προς τους δημότες της Αλεξάνδρειας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789