Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019

Προβληματισμός στους δημότες απο την αύξηση των δημοτικών τελών.

 

Μία δυσάρεστη έκπληξη φαίνεται πως περιμένει τους δημότες της Αλεξάνδρειας. Κι αυτήν δεν άλλη από την αύξηση, σε ότι αφορά τα δημοτικά τέλη.

Οι πληροφορίες αυτη τη στιγμή λένε πως ο αριθμός που απαιτείται για να ψηφιστεί το απαραίτητο μέτρο, έχει κλειδώσει και το μέτρο θεωρείται περασμένο.

Μήπως όμως οι διοικούντες μοιάζουν να ζουν σε άλλο κόσμο απ' ότι εμείς οι υπόλοιποι; Είναι σα να έχει κάποιος ένα μαγαζί που δεν προσφέρει τίποτα στους πελάτες, αλλά να κάνει αυξηση σε αυτά που πουλάει.

Αποτελεί τραγέλαφο η κατάσταση με τα σκουπίδια αφού κάτοικοι κοντά στην εκκλησία του Κυριλλου και Μεθοδίου άρχισαν να διαμαρτύρονται για εμφάνιση ποντικιών.

Φθηνή δικαιολογία λένε πως αποτελεί η ύπαρξη ενός μόνο οδηγού στο πλάγιο απορριματοφόρο και οτι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Οι εικόνες με τους γεμάτους κάδους έγινε καθημερινή συνήθεια και οι διοικούντες πρέπει να ξέρουν ότι οι πολίτες έχουν αποκτήσει πλέον συνείδηση και δεν είναι λίγοι αυτοί που κρατάνε τα σκουπίδια στο μπαλκόνι τους μέχρι να δούνε οτι αδειάζει ο κάδος κοντά στην οικία τους.

Καλό θα είναι να αποκτήσουν και οι ίδιοι συνείδηση για το τι ακριβώς τους ψήφισε ο κόσμος να κάνουν

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789