Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Την Πέμπτη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα μαζευτούν πολίτες που θέλουν να φύγουν οι μετανάστες.

 

Όπως αναφέραμε χθες μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι τα γεγονότα του σαββατοκύριακου θεωρούνται παρελθόν, όμως μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Η κίνηση κάποιων πολιτών οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν στα άκρα πήγαν σήμερα στον δήμαρχο και ζήτησαν για την ερχόμενη Πέμπτη την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να βρεθούν και να αποφασίσουν όλοι μαζί τις επόμενες ενέργειες τους.

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί, είναι ότι πριν βιαστούν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα, για τους ανθρώπους που είναι αντίθετοι στην κίνηση που κάνουν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μεταφέρονται στην ηπειρωτική χώρα 20.000 μετανάστες από τα νησιά. Αυτοί κάπου πρέπει να πάνε. Από τα πρώτα υποψήφια hotspot για μετακίνηση είναι της Αλεξάνδρειας, μιας και οι γύρω πόλεις ήδη έχουν ξεσηκωθεί, όπως η Σκύδρα για να αποφύγουν τυχόν εγκατάσταση.

Τελικά μετά από συμφωνία, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου θα γινει το κάλεσμα των πολιτών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και η συντονιστική επιτροπή καλει όλο τον κόσμο γιατί ειναι κάτι που μας αφορά όλους.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789