Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Μαριάννα Κορτσινίδου. Να δούμε ποιος θα την ακολουθήσει.

 

Καλησπέρα σας : Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μου σας προσκαλώ όλους και όλες την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πλατέος, όπου θα συγκεντρωθούμε και θα οργανώσουμε τον τρόπο που θα κινηθούμε για τον καθαρισμό του περιφερειακού δρόμου του χωριού μας την ίδια ημέρα.

Ο βασικός άξονας είναι να καθαρίσουμε τα απορρίμματα και στη συνέχεια χόρτα,μπάζα, κ.τ.λ. , όπου θα ζητηθεί και η βοήθεια της Δημοτικής Αρχής. Κάθε ιδέα/πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Σακούλες, γάντια, κ.τ.λ. θα υπάρχουν. Ο καθένας βοηθάει σε όποιο κομμάτι μπορεί.

Περιμένω ενημέρωση και από την τροχαία όσον αφορά τους κανόνες ασφαλείας που θα πρέπει να τηρηθούν και θα προχωρήσω σε σχετική ανακοίνωση. Η διοίκηση της κοινότητάς μας είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστώ καθώς και όλους τους Συλλόγους.

Ελπίζω να είναι η αρχή για μια αλληλουχία δράσεων για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Ο καθένας μας πρέπει να γίνει η αλλαγή που θέλει! Όλοι μαζί μπορούμε! Σας ευχαριστώ όλους και όλες εκ των προτέρων!

Κάπως έτσι αποφάσισε η υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Ναλμπάντη να δείξει έμπρακτα ότι νοιάζεται για το χωριό της και κατ' επέκταση για τον δήμο. Μένει να δούμε ποιοι θα σταθούν αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα της και ποιοι θα μείνουν στα καφέ, όχι απλά να μην βοηθήσουν, αλλά να κοροϊδεύουν κιόλας αυτούς που θα καθαρίσουν τον δρόμο.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789