Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Ο δήμος φτιάχνει και οι μετανάστες καταστρέφουν. Οργή για την κατάσταση στο γήπεδο Αλεξάνδρειας.

Ένα πολύ σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας και τον περιβάλλοντα χώρο και καλό θα είναι να συζητηθεί, στο επόμενο κιόλας δημοτικό συμβούλιο, έστω και εκτός ημερήσιας διάταξης.

Με αφορμή την μη ύπαρξη φύλακα τα σαββατοκύριακα, φαίνεται πως οι αγαπητοί μας μετανάστες, ξεπληρώσουν την φιλοξενία μας, καταστρέφοντας αυτά που βρίσκουν μπροστά τους.

Όπως βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό, σε ένα γήπεδο το οποίο ο δήμος προσπαθεί να το μετατρέψει σε στολίδι, με ορίζοντα τους αγώνες στίβου που έχει βάλει στο καλεντάρι του ο ΣΕΓΑΣ, κάποιοι το μετατρέπουν σε σκουπίδι.

Από τρύπες στον τοίχο για να πατάνε και να μπαίνουν μέσα, τρύπες στην σίτα, σπασμένα τζάμια και κολόνες, μέχρι φθορές στους πάγκους, που μόλις έχουν τοποθετηθεί και στις υδρορροές, του κλειστού γηπέδου.

Βλέπεις, οι φίλοι μας παίζουν κρίκετ και σπάζοντας κολόνες, έκαναν την απαραίτητη δημιουργία γηπέδου για τις ανάγκες τους.

Οι προπονητές των συλλόγων στίβου, προσπαθούν εις μάτην να κάνουν τον αστυνόμο, σε μια κατάσταση που προς το παρών μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Έξαλλος με την εικόνα που έχει δημιουργηθεί είναι και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ και υπεύθυνος για το γήπεδο Μανώλης Σταυρής, που δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ότι είναι δυνατό και νομικά εφικτό, ώστε να σταματήσει όλο αυτό.

Λύση πρέπει να δοθεί και μάλιστα άμεση, καλώντας και τον διοικητή του hotspot Κίμων Παράσχου, για να τον ενημερώσουν για την υπάρχουσα κατάσταση.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789