Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκη Καρατζιούλα. Για λίγο μονάχα ξαποσταίνει. Featured

Η Νίκη Καρατζιούλα ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Κόντρα στα δεδομένα που την ήθελαν να εκλέγεται, τελικά δεν τα κατάφερε και το χειρότερο ήταν πως η θέση κατάταξης της δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμεναν όλοι.

Η Νίκη Καρατζιούλα όμως δεν είναι από τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν εύκολα έναν αγώνα και πολύ περισσότερο δεν εγκαταλείπουν κάτι που αγαπούν. Τα σημάδια δείχνουν πως έχει γεννηθεί για να είναι πολιτικός

Πολιτικός, όχι με την έννοια του όρου που ξέρουμε σήμερα, γιατί λόγω της ιδιότητας της έχει μάθει να προσφέρει στον συνάνθρωπο. Σίγουρα κάποιοι δεν εκτίμησαν σωστά τα προσόντα της τεως Περιφερειακής συμβούλου, που την πενταετία που μας πέρασε έφερε εις πέρας πολλά θέματα στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

 

Φυσικά δεν πρέπει να αγνοηθεί και το γεγονός, ότι δεν είχε και την απαραίτητη βοήθεια από άτομα, τα οποία ή θεώρησαν σίγουρη την εκλογή της ή κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως  με γνωριμίες όπως, αυτή με τον αντιπρόεδρο της Κομισιον τον κο Μαργαριτη Σχοινά, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Σερραίο πρώην πρόεδρο για μια πενταετία της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Παναγιωτη Σπυροπουλο , με το νέο υφυπουργό υγειας τον κο Κοντοζαμανη, μόνο καλό θα έκαναν στο τόπο μας.

 

 

 

Το ακόμα πιο σίγουρο είναι πως η Νίκη Καρατζιούλα, που δεν ησυχάζει αν δεν δικαιωθεί, προετοιμάζεται από τώρα για το επόμενο βήμα της. Και στην ιδιωτική αλλά και στην πολιτική της ζωή. Κι αυτή τη φορά θα είναι πολύ καλά διαβασμένη και θα αποφύγει τα λάθη και τα κούφια λόγια ανθρώπων, που άλλα τάζουν κι άλλα κάνουν.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789