Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019

Ο νυχτερινός ορκιζεται αντιδήμαρχος!!!

 

Άντε ρε αλανιάρηδες τυχεροί είστε. Μαύρα μάτια κάνατε να με δείτε. Φωνάζει κι ο Μιχαλάκας πού εξαφανίστηκα. Τι εξαφανίστηκα ρε μόρτη; Εσύ ξυπνάς στις 6 για να πας για δουλειά κι εγώ εκείνη την ώρα γυρνάω στο home. Πού να ανταμώσουν τα χνώτα μας;

Και λέω τυχεροί, γιατί συνέβη αυτό το τρομερό γεγονός της ορκωμοσίας για να βγουν κι άλλοι μαζί με μένα από τον λήθαργο του καλοκαιριού.
 
Ο Γκυρινης αφού μάσησε τα φύλλα σαν την Πυθία, βρέθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση, ξεφουρνισε τα ονόματα, προς τέρψη του κοινού. Μόνο που η ανακοίνωση ήταν για μερικούς βουβή (μαχαίρι) στην καρδιά. Παραπάνω βουβουζέλα (φασαρία) έκαναν αυτοί που δεν μπήκαν στο Μέγαρο για να πλαισιώσουν τον παίδαρο, παρά αυτοί που θα του κάνουν παρέα. Και για να σας πω την πάσα αλήθεια, αυτή η βουβουζέλα είναι που άφησε μερικούς εκτός πλάνων του προπονητή. Έπλεξαν καμιά πενηνταριά σενάρια μέχρι τώρα, μέχρι να βγει η τελική. Καθήστε τώρα στο καφενείο και παίξτε μπιρίμπα.
 
 
 
Και έτσι όπως τους μπανιζω στην φωτογραφία τους νέους μόρτηδες του δήμου Αλεξάνδρειας, βλέπω και δερβίσηδες, αλλά βλέπω και εξωφυλαρούχες. Και για να μην λέμε λιμά(λόγια χωρίς σημασία) με τη φωτογραφία δικαιώνονται και οι φίλοι μας οι σχιστομάτηδες οι Κινέζοι, που λέγανε μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Θα δεις και αυτό που λένε θέλει η π****** να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, θα δεις και αυτούς που με το βλέμμα τους μας κογιονάρουν(μας ειρωνεύονται), θα δεις και αυτούς που είναι αγριεμένοι από το πρώτο κλικ του φωτογράφου.
 
Τώρα μένει να δούμε και ποια θέση θα πάρει καθένας από αυτά τα αλάνια, που έχουν αναλάβει αλλά και εδώ οι φάτσες τους μαρτυρούν κάμποσα. Το φίλο μου τον Στέφο τον Δελιόπουλο ας πούμε, τον βλέπω τρία βήματα αριστερά από την διοικούσα αρχή. Και την μουτσούνα του όπως την κόβω, είναι προβληματισμένη σαν κάτι να μην του αρέσει και πολύ. Και να πω και το άλλο. Εκείνο το αλάνι ο Τόκας, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του; Δεν θα είναι πουθενά; Έχω μία αγωνία και για τον Σώτο.
 
Πάντως την μοιρασιά που έκανε ο δήμαρχος, την κόβω για μελετημένη και πενηνταρίσια. Μια χαρά το εξασφάλισε το 9 + 8. Έκανε και την υπέρβαση και έβαλε το Ολγάκι στη θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Θά ναι μεγάλη ντροπή να εμφανιστεί κανένας κατσαβάκης (παληκαράς) και να μανουριάζει στα δημοτικά συμβούλια δυο μέτρα γυναίκα. 
Αυτά προς το παρόν. Πηγαίνω για 1+1 στο momenti για να ξελαμπικάρω λίγο, μετά από τόσο καιρό που είχα να εμφανιστώ. Και λένε αυτοί οι παράξενοι στο momenti ότι η δεύτερη η κερασμενη είναι καλύτερη και πιο δροσερή. Αν είναι ρε μόρτηδες κεράστε και την πρώτη!!Όπως τα βλέπω τα πράγματα, τα καλύτερα έρχονται και σας τα φυλάω για το χειμώνα. Ο νυχτερινός, θα ζεσταίνει τις κρύες νύχτες σας, για αυτό σας θέλω νηφάλιους. 
 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789