Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Γραφειο τελετων Αρχαγγελος. Διπλα σας στην πιο ανθρωπινη στιγμη

Το γραφείο τελετών Αρχάγγελος που διατηρεί τρία διαφορετικά γραφεία πλήρως εξοπλισμένα για την εξυπηρέτηση των πελατών του, στην Βέροια, την Αλεξάνδρεια και στα Καβάσιλα, μας ενημερώνει για ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι από το 2000 κι έπειτα με την εκταφή των νεκρών συγγενών τους.

Λόγω της διαφορετικής ποιότητας των φαρμάκων την τελευταία εικοσαετία είναι πολλοί οι άνθρωποι που αντιμετώπισαν το πρόβλημα κατά την εκταφή των συγγενών τους, να μην γίνεται πλήρης αποσύνθεση. Αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ένα επιπλέον συναισθηματικό βάρος για κάποιον ο οποίος έχασε κάποιο δικό του άνθρωπο. Εξάλλου είναι γνωστό πως και οι γιατροί που είναι γνώστες του θέματος, συστήνουν η πάροδος του χρόνου για την συγκεκριμένη διαδικασία, να είναι μεγαλύτερη.
Untitled-2
 
Ο Αρχάγγελος μας συστήνει ένα βιολογικό προϊόν το BIOENIMEX-DCH PLUS ABSORB πιστοποιημένο από την Ε.Ε που λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η διαδικασία είναι απλή. Αφού συμφωνήσουν πρώτα οι συγγενείς αναλαμβάνει το γραφείο μας τις περαιτέρω ενέργειες. Θα πρέπει να τονιστεί ότι την συγκεκριμένη μέθοδο εφαρμόζουν πάνω από μια πενταετία στις νεκρώσιμες ακολουθίες που γίνονται στην Βέροια. Μην αφήνετε λοιπόν να υπάρχουν αμφιβολίες και να γεννάται αγωνία για μια τόσο απλή διαδικασία όταν έρχεται ο καιρός της εκταφής, αφού η λύση είναι τώρα εδώ.
 
 
Γραφείο τελετών- κηδειών- μνημοσύνων ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Βέροια Κονίτσης 26 
Τηλ: 23310 71414 & 6944 549 745
Υποκατάστημα: Καβάσιλα Ημαθίας
Αλεξάνδρεια: Βετσοπούλου 92
 
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στην ιστοσελίδα μας στο: www.arxaggelosteletes.com.
 
Βλέποντας την ανάγκη που δημιουργήθηκε από συγγενείς οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ μακρινή απόσταση και δεν μπορούν να είναι παρώντες στην τελετή συγγενή τους, δημιουργήσαμε για την περίπτωση αυτή το live streaming ώστε με ένα απλό κωδικό να δίνεται η δυνατότητα να λυθεί το πρόβλημα της παντελούς απουσίας από ένα τέτοιο γεγονός.
Untitled-4
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789