Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Κύτταρο. Ελάτε με τα κουπόνια του ΟΓΑ να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα Βιβλίων.

Απο το 1978 στην Αλεξάνδρεια λειτουργεί αδιάλειπτα και είναι στο πλευρό του μαθητή, το πιο παλιό βιβλιοπωλείο της πόλης το Κύτταρο.

Στην Βετσοπούλου 74 θα βρείτε τα πάντα, σε ότι αφορά την γραφική ύλη. Πάντα κοντά στο πνεύμα της εποχής και γνωρίζοντας την οικονομική δυνατότητα του πελάτη, φροντίσαμε ώστε να είμαστε κοντά του με προσιτές τιμές.

Τις ημέρες που διανύουμε διατίθενται τα βιβλία μας με τα κουπόνια του ΟΓΑ. Σε εμάς μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα για το παιδί σας για την επόμενη σχολική χρονιά είτε για το σχολείο είτε για το φροντιστήριο.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από επώνυμες τσάντες, no fear, santoro, polo, graffiti και πολλές άλλες που θα κάνουν το παιδί σας να μην περάσει απαρατήρητο στο πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς.

Ότι μπορείτε να φανταστείτε σε γραφική ύλη και είδη γραφείου, από απλά στυλό μέχρι μελάνια εκτυπωτών τόνερ είναι ετοιμοπαράδοτα στην διάθεσή σας.

Και για τους εκλεκτούς μας πελάτες, που είναι λάτρεις του διαβάσματος ενός καλού βιβλίου, στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για να κάνετε την ώρα σας πιο ευχάριστη, στις διακοπές, στο σπίτι και σε στιγμές χαλάρωσης.

Για ότι Βιβλίο αγοράσετε ισχύουν τα κουπόνια του ΟΓΑ.

 

 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΤΤΑΡΟ

Βετσοπούλου 74 Αλεξάνδρεια

Τηλ: 23330 26900&6974221838

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789