Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Καυσόξυλα Φανής Πρόιου. Σας ζεσταίνουμε για ολόκληρο τον χειμώνα.

Το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του κι εμείς στα Καυσόξυλα Φανής Πρόιου, φροντίζουμε για ένα ευχάριστο χειμώνα χωρίς οικονομικές σκοτούρες.

Στις φθηνότερες τιμές της αγοράς, σε στεγασμένο χώρο, πίσω από το αμφιθέατρο της Αλεξάνδρειας, θα βρείτε την οξιά ή τον δρυ, σε οποιοδήποτε μήνα του χρόνου, χωρίς υγρασία.

Τα ξύλα που εμπορευόμαστε στην επιχείρηση της Φανής Πρόιου είναι 100% ελληνικά και φροντίζουμε να τα παραλάβουμε έγκαιρα ώστε να εγγυηθούμε οι ίδιοι για το προϊόν που διαθέτουμε.

Με το ιδιόκτητο φορτηγό μπορούμε να μεταφέρουμε στον χώρο σας την ποσότητα που ζητάτε, όποια και αν είναι αυτή, γνωρίζοντας τις οικονομικές συνθήκες της περιόδου που διανύουμε.

Και για όσους δεν έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των ξύλων λόγω έλλειψης χώρου, η λύση ακούει στο όνομα Καυσόξυλα Φανής Πρόιου, αφού τα αποθηκεύουμε στον χώρο μας για σας, και σας τα παραδίδουμε όποτε θα τα χρειαστείτε και στην ποσότητα που ζητάτε.

Σε μας υπάρχει η δυνατότητα της παράδοσής του ξύλου στο σωστό μήκος, κατόπιν συνεννόησης, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες καύσης, αν πρόκειται για τζάκι, λέβητα ή ξυλόσομπα.

Καυσόξυλα Φανής Πρόιου

Τηλ. Παραγγελιών: 6972 929 908

Όπισθεν του αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789