Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Face police από την Εθνική Ασφαλιστική.

 

Ο face police της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι ξανά εδώ μαζί σας για να δει τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, τι χρειάζεται προστασία, ποιον πρέπει να τον ασφαλίσουμε επειγόντως γιατί η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετά ωραία πράγματα.

Όπως και να έχει το πράγμα ο Θωμάς Πανταζόπουλος και η Εθνική Ασφαλιστική, είναι εδώ πάντα κοντά σας για να σας προσφέρει την σιγουριά, ότι εσείς και η περιουσία σας δεν θα κινδυνεύσει ποτέ.

 

Θωμάς Πανταζόπουλος

Ασφαλιστικός πράκτορας

Τηλ: 6972 268 407 & 23330 53064

Εθνικής Αντιστάσεως 66 Αλεξάνδρεια

Ο face police και ο ασφαλιστικός πράκτορας είναι γνωστό πως έχουν κόλλημα με το ποδόσφαιρο. Κι αντί για ασφάλεια χτες κάναμε το VAR. Ήταν ή δεν ήταν πέναλτι του Ολυμπιακού; Κι ο face έδωσε την λύση και σας μεταφέρει τι ακριβώς είδε ο διαιτητής στην οθόνη και αποφάσισε ότι δεν είναι πέναλτι το τράβηγμα. 

Κι εκεί θυμήθηκε κι ο Μάκης την μεγάλη καψούρα του τον Ηρακλή αλλά επειδή δεν μπορεί πλέον να μιλήσει για ποδόσφαιρο μας πέταξε μια ιταλική ρήση, λέγοντας πως πάντα θα τον ζηλεύουμε γιατί Χατζηπαναγή δεν θα έχει ποτέ κανένας.

 

Στο ξαφνικό όμως και χωρίς να προλάβουμε να του ζητήσουμε εξηγήσεις έφυγε εσπευσμένα γιατί λέει μία πελάτισσά του που μόλις πήρε δίπλωμα είχε ένα μικρό πρόβλημα.

Η πελάτισσα φαίνεται πως ήξερε μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητές της για αυτό και διάλεξε την Εθνική Ασφαλιστική. Αφού λοιπόν ο Μάκης τακτοποίησε το θέμα που η αλήθεια είναι δεν του πήρε και πολύ ώρα θέλησε να σπάσει λίγο την πείνα του. Στο συγκεκριμένο γυράδικο δεν είναι και πολύ σίγουρο αν μπήκε.

Μάλλον όμως η χθεσινή θα ήταν κακή μέρα αφού δεν πρόλαβε να ξαποστάσει και την ώρα που προσπαθούσε να θυμηθεί πάλι κανένα ρητό από καμία άλλη χώρα, ξαφνικά του ήρθε μήνυμα στο τηλέφωνο. Και όσο κι αν προσπάθησε, δεν μπορούσε να θυμηθεί αν υπήρχε κάλυψη για αυτό το θέμα, στην ασφάλεια ζωής που είχε κάνει στον πελάτη του.

 

Η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει πρώτα και πάνω από όλα για την υγεία των πελατών της, για αυτό και όταν βλέπει κάτι στραβό δεν μπορεί να μην το επισημάνει.

Και φυσικά, αρχή για την εταιρεία είναι πάντα η αναγνώριση της προσφοράς και αλληλεγγύης των ανθρώπων. Μία τέτοια αξιέπαινη προσπάθεια δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον face police της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Όλοι πλέον γυρνάνε από τις διακοπές και είναι κάπως έτσι. Ο face θέλει χαρούμενα πρόσωπα, γιατί η κάθε εποχή έχει και την χάρη της.

Κι αφού ασφαλιστικός πράκτορας και face δεν μπόρεσαν να καταλήξουν, αν τελικά ήταν ή όχι το πέναλτι στο ματς του Καραϊσκάκη, έφυγαν μαζί για ματς ένας εναντίον ενός σε αυτό το ποδοσφαιράκι, που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έφαγαν τέτοιο κόλλημα και πηγαίνουν συνέχεια να παίξουν.

O face police της Εθνικής Ασφαλιστικής.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789