Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Νεώτερα από το συμβάν στον Λουτρό.

Αναφορικά με το γεγονός που δημοσιεύσαμε το πρωί . Γυναίκα δέχτηκε επίθεση και αφορά την επίθεση που δέχτηκε χθες τις πρωινές ώρες γυναίκα στο Λουτρό από άγνωστη, υπάρχουν κάποια νεότερα που αφορούν το κομμάτι της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν λοιπόν πηγές από το αστυνομικό τμήμα της Αλεξάνδρειας το οποίο διεξάγει έρευνα για το συγκεκριμένο γεγονός, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το αντρόγυνο μαζί με το κοριτσάκι και που έκανε την επίθεση στην κάτοικο του Λουτρού, έφερε κλεμμένες πινακίδες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αστυνομία, θα πρέπει όλοι οι κάτοικοι και ειδικά οι γυναίκες να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί τα χτυπήματα που κάνουν οι εν λόγω δράστες είναι στοχοποιημένα. Και σαν παράδειγμα αναφέρουν το γεγονός πως η γυναίκα είχε στην αγκαλιά της το εγγόνι της και είναι επόμενο πως το πρώτο που θα κοίταζε να προστατέψει, ήταν το παιδί. Άρα καταλήγει η αστυνομία πως πρόκειται για επαγγελματίες δράστες που ξέρουν ακριβώς τι θα κάνουν και ότι όλο αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να μην μπορέσει να αντιδράσει ο παθών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789