Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Ανάστατοι οι κάτοικοι στον Λουτρό. Γυναίκα δέχτηκε επίθεση.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Λουτρό μετά το συμβάν που συνέβη κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Κάτοικος του χωριού η οποία βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της και κρατούσε στην αγκαλιά της, το λίγων ετών εγγόνι της, ξαφνικά είδε να σταματάει μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της, ένα μαύρο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένα αντρόγυνο, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένα μικρό κοριτσάκι.

Η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πλησιάζοντας την κάτοικο του χωριού, τη ρώτησε πηγαίνοντας προς το μέρος της, αν τη θυμάται. Στην αρνητική απάντηση που έλαβε προσπάθησε να την πείσει ότι είναι γνωστή της και φτάνοντας κοντά της την αγκάλιασε θέλοντας να της δείξει με αυτόν τον τρόπο ότι γνωρίζονται.  Κατάφερε έτσι να αφαιρέσει την αλυσίδα από το λαιμό της γυναίκας, ο οποίος όμως έπεσε κάτω στην προσπάθεια να φύγει γρήγορα. Οι φωνές της κατοίκου του Λουτρού που καλούσε σε βοήθεια, δεν συγκίνησαν όπως φάνηκε την ξένη γυναίκα, η οποία ανενόχλητη έσκυψε πήρε τον σταυρό και τράπηκε σε φυγή.

Η κάτοικος του Λουτρού, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του ανεπίκαιρου, κάλεσε την αστυνομία η οποία επιλήφθηκε του γεγονότος, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει το αυτοκίνητο που περιέγραψε η παθούσα.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789