Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Πολλοί ερίζουν για την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ.

Πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για τις θέσεις που θα αναλάβουν οι διοικούντες στο νέο συμβούλιο που θα προκύψει μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται μετά την ορκωμοσία των μελών. Ο δήμαρχος φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στα ονόματα που θα κάνουν την εκκίνηση της διοίκησης από 1η Σεπτέμβρη ενώ από την πλευρά όσων έχουν εκλεχθεί ακούγονται πολλά και διάφορα.

Υπάρχουν θέσεις στο νέο διοικητικό σχήμα από από όσα ακούγονται μοιάζουν να είναι περιζήτητες αλλά υπάρχουν και κάποιες θέσεις οι οποίες είναι κατά κανόνα δύσκολες και όλοι προσπαθούν να τις αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις οπου μία θέση φαντάζει εύκολη στην αρχη, με την πραγματικότητα όμως να είναι τελείως διαφορετική.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ, για την οποία γίνεται μεγάλος λόγος και χωρίς οι περισσότεροι από όσους ενδιαφέρονται για αυτή τη θέση να γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα. Είναι πολύ πρόσφατο εξάλλου το παράδειγμα της διακοπής νερού που έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση επί δύο μέρες το χωριό του Νησελίου και ενώ έχει περάσει μία εβδομάδα από την υπηρεσία δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για την ταλαιπωρία των κατοίκων.

Θα πρέπει λοιπόν αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της ΔΕΥΑΛ να αναθεωρήσει πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό του και να συμπεριφερθεί πρώτα ως καταναλωτής βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν και να βάλει μία τάξη σε όλα τα τρέχοντα θέματα. Και για να γίνει κάτι τέτοιο φυσικά θα πρέπει να υπάρχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Γιατί όπως έχουμε πει κι άλλες φορές προβλήματα μέσα από τα γραφεία δεν λύνονται.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789