Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών από το βιβλιοπωλείο ΚΥΤΤΑΡΟ

Το βιβλιοπωλείο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Αλεξάνδρεια στην Βετσόπουλου 74 που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται και πάλι κοντά σας για να σας ενημερώσει για τις μεγάλες προσφορές στην τεράστια γκάμα επωνύμων τσαντών που προσφέρει για τους μαθητές που ξεκινάνε σε λίγες μέρες τη σχολική χρονιά.

Ταυτόχρονα ενημερώνουμε και την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τους ενδιαφερόμενους μαθητές που συμμετείχαν στις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις για τις βάσεις των σχολων.

Οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και η εισαγωγή περίπου 100 νέων τμημάτων στο μηχανογραφικό δελτίο αναμένεται να φέρουν ανατροπές,σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Οι δημοφιλείς σχολές, μετά και την περσινή πτώση, αναμένεται να πέσουν ακόμη περισσότερο, ενώ «αχαρτογράφητα νερά» κρίνονται από τους εκπαιδευτικούς αναλυτές οι εκτιμήσεις βάσεων για τα νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβρη του 2019.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα τελικά αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν μεταξύ 27 και 31 Αυγούστου.

Μια τεράστια ποικιλία από επώνυμες τσάντες σας περιμένει στο κύτταρο για να τις αγοράσετε και να κάνετε τη τη σχολική χρονιά πιο όμορφη και εύκολη. επίσης στο βιβλιοπωλείο κύτταρο θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε τα κουπόνια του ΟΓΑ αγοράζοντας τα σχολικά βιβλία της χρονιάς.

Βιβλιοπωλείο " Κύτταρο "

Βετσοπούλου 74 Αλεξάνδρεια

Τηλ. 2333 0 26900

Κιν. 6974 221838

EMail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789