Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024

Μόνο οι μουσουλμάνοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς αντιδρούν σε τεκνοθεσία~«γάμο» από τους ΛΟΑΤΚΙ+.

|| || ||

Μόνο οι μειονοτικοί βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς (είχαν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα μετακινήθηκαν στη Νέα Αριστερά) τάσσονται ευθαρσώς κατά του “γάμου” και της τεκνοθεσίας ανηλίκων από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

Η στάση των τεσσάρων μουσουλμάνων μειονοτικών βουλευτών που εξελέγησαν στις τελευταίες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και ορκίστηκαν στο Κοράνι αλλά όλοι τους δηλώνουν ότι προέρχονται από “συντηρητικές κοινωνίες” ή λέγοντας πλαγίως ότι “Δεν θα τολμούν να γυρίσουν πίσω στην Θράκη αν ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο”.

Πρόκειται για τους δύο πρώην πλέον βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ από την Ξάνθη και Οζγκιούρ Φερχάτ από τη Ροδόπη, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στη «Νέα Αριστερά» και χωρίς τους οποίους ο Χαρίτσης κι η Αχτσιόγλου δεν θα μπορούσαν να σχηματίσουν κοινοβουλευτική ομάδα, και τους δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μπουρχάν Μπαράν από την Ξάνθη και Ιλχάν Αχμέτ από τη Ροδόπη.

Είναι μία πολιτική πραγματικότητα, δυστυχώς, πικρή, αλλά αληθινή για την κατάντια των μεγάλων κομμάτων της χώρας (η ΝΔ δεν έχει εκλέξει μουσουλμάνους μειονοτικούς).

Μάλιστα ο Χ.Ζεϊμπέκ έχει αναφέρει ότι «ο κόσμος στη μειονότητα, ειδικά στα χωριά, είναι αρνητικός στην τεκνοθεσία ανηλίκων και αυτό δύσκολα θα το παραβλέψουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές».

Υποστηρίζει επίσης πως το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος κι εμφανίζεται με τον σύζυγό του έχει παίξει ρόλο στο ότι πολλοί μειονοτικοί του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στη Νέα Αριστερά.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιλχαν Αχμέτ έχει αναφέρει ότι «η μειονότητα παραμένει συντηρητική, όσο και αν υπάρχουν αρκετοί προοδευτικοί μέσα σε αυτήν»

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789