Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024

Στη Νάουσα Ημαθίας επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου βρέθηκε ο Βασίλης Κοτίδης.

|| || ||

 

Το απόγευμα της Κυριακής 4/2/2024 στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα Ημαθίας, έλαβε χώρα η καθιερωμένη εκδήλωση για την οικογένεια που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας με την ευκαιρία της Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, η οποία παραδοσιακά συνδυάζεται με την γιορτή της Μητέρας και της Οικογένειας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων βράβευσε πέντε πολύτεκνες οικογένειες και πρόσφερε σ’ αυτές την οικονομική και πνευματική του αρωγή. Στο τέλος της εκδήλωσης αναγνώστηκε το ψήφισμα των κληρικών της Μητρόπολης στο οποίο διατυπώνεται η θέση της Εκκλησίας μας για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων και την δυνατότητα τεκνοθεσίας αυτών που θα αποσταλεί στους εκπροσώπους της επαρχίας μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο συνυπέγραψε πλήθος συλλόγων και φορέων του Νομού μας.

 

Ο Βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλειος Κοτίδης ο οποίος παρίστατο στην εκδήλωση και ως αποδέκτης του ψηφίσματος, εξέφρασε την αντίθεσή του στο επικείμενο νομοσχέδιο καθώς αυτή αποτελεί και θέση του κόμματος της Ελληνικής Λύσης-Κ. Βελόπουλος. Η καταψήφιση του συγκεκριμένου νομοθετήματος αποτελεί την ελάχιστη ηθική υποχρέωσή του απέναντι στην Ελληνική κοινωνία. 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789