Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019

ΑνΕπίκαιρος " Αποκλειστικό " Στην Αλεξάνδρεια την Πέμπτη ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ανεπίκαιρου, την Πέμπτη 4 Ιουλίου στην πόλη μας θα βρεθεί ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης. Ο Παύλος Χρηστίδης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, απολαμβάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από την πρόεδρο και αρχηγό του κόμματος κα Φώφη Γεννηματά η οποία του δείχνει αμέριστη εμπιστοσύνη ακόμη και στα πιο δύσκολα θέματα, όπως έγινε πρόσφατα με την κρίση στο εσωτερικό του κόμματος, μετά την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το πρόγραμμα του κου Χρηστίδη δεν περιελάμβανε την πόλη της Αλεξάνδρειας, αφού η κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στη Βέροια. Παρ 'όλα αυτά και μετά από προσωπικές ενέργειες του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ κ. Γιοβανόπουλου ο κος. Χρηστίδης κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο και να επισκεφτεί την πόλη μας.

Το να επισκέπτονται την πόλη μας άτομα τα οποία θεωρούνται βαριά χαρτιά στα εσωτερικά του κάθε κόμματος, μόνο καλό μπορεί να κάνει και σίγουρα η όλη κατάσταση θεωρείται προσωπική επιτυχία του γραμματέα του κόμματος κου Γιοβανόπουλου.

Πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, είναι αυτή η ενέργεια για να μπορέσει να αναγεννηθεί το κόμμα, μετά και την δημιουργία κινήματος νεολαίας που έγινε πρόσφατα. Επόμενο και σημαντικότερο βήμα θα είναι να καταλάβουν οι παλιότεροι του κόμματος, ότι δεν περισσεύει κανένας και πως δεν θα πρέπει να εργάζονται μόνο για το θεαθήναι. Καλά τα μεγάλα λόγια, οι υποψηφιότητες στις εκλογές και οι φωτογραφίες με παλιά στελέχη του κινήματος, αλλά η ουσία είναι πως το κόμμα βρίσκεται σε μονοψήφιο ποσοστό και για να αλλάξει ριζικά θα πρέπει πρώτα να αλλάξουν οι άνθρωποι του.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789