Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019

Η Ελληνική Λύση έχει τον κατάλληλο υποψήφιο.

Συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή του νομού Ημαθίας, με την Ελληνική Λύση, Τσαντεκίδη Μιχάλη είχαμε το πρωί της Δευτέρας. Ο κ. Τσαντεκίδης βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κομμάτων από τον δήμαρχο, για θα την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, κατόπιν παραγγελίας του υπουργείου εσωτερικών προς όλους τους δήμους της χώρας.

Ο Μιχάλης Τσαντεκίδης, είναι γνωστός στην κοινωνία της πόλης μας, αφού ουκ ολίγες φορές βρέθηκε σε αυτή, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς εκ των συμπολιτών μας.

Ο κ. Τσαντεκίδης είναι χρόνια ενεργός πολίτης, με καταγωγή από την Καστανιά Ημαθίας και διαμένει μόνιμα στην Βέροια, είναι γραμματέας στο παλιό Νομαρχιακό συμβούλιο της Βέροιας, ενώ έχει διατελέσει και διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου στο Σέλι.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική γιατί όπως λέει, μόνο αν στη Βουλή μπουν άτομα που εργάζονται κι έχουν γνώση τι σημαίνει να παλεύεις καθημερινά για την επιβίωση, τότε καταλαβαίνεις και την καθημερινότητα των συνανθρώπων σου.

Συναντάται με άτομα χωρίς να βάζει ταμπέλες, όπως ο πρώην νομάρχης κ. Καραπαναγιωτιδης και πολλούς άλλους, δείγμα πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να βλέπει χαρούμενα πρόσωπα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789