Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Κεντρική Ομιλία Του ΚΚΕ Στο Πνευματικό Κέντρο

Πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του πνευματικού κέντρου, συγκέντρωση οπαδών του ΚΚΕ, με κεντρικούς ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του νομού μας, Τάκη Τσουλιάκου και του δικού μας Ηλία Ιακωβίδη, ο οποίος πρόσφατα ήταν και υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο στο δήμο Αλεξάνδρειας, κερδίζοντας μία θέση στα δημοτικά έδρανα και ανεβάζοντας αισθητά τα ποσοστά του ΚΚΕ, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας του ΚΚΕ κ. χατζηθεοδωρίδου.

Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές απευθυνόμενοι στο κοινό τους, μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία, τις λύσεις που μπορούν να δοθούν μέσα από συνεχή αγώνα, τον παραγκωνισμό και την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης, ενώ δεν δίστασαν να κατηγορήσουν και τα υπόλοιπα μικρά κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του κόσμου για να μπουν στη Βουλή, λέγοντας πως κοιτάνε μόνο το δικό τους συμφέρον χωρίς να τους ενδιαφέρει ο Έλληνας εργαζόμενος.

Ο Ηλίας Ιακωβίδης που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής πέρα από τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία στάθηκε και σε άλλους επιμέρους τομείς ανεβάζοντας τους τόνους λέγοντας πως πέρα από το ΚΚΕ, όλα τα υπόλοιπα κόμματα, ακόμη και τα μικρά, ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα μπορέσουν να μπουν στη Βουλή, δίχως να νοιάζονται για την κατάσταση η οποία έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Συγκίνηση προκάλεσε και η αναφορά του όταν η ομιλία του έφτασε στο θέμα της Νεστλέ, στον φίλο του που πρόσφατα έδωσε άδικο τέλος στη ζωή του, επισημαίνοντας πως το πρόβλημα είναι ακριβώς δίπλα μας και το προσπερνάμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Επιγραμματικά θα λέγαμε πως η συγκέντρωση είχε παλμό και τα μηνύματα που περνάνε στο χώρο της αριστεράς δείχνουν πως ο Ηλίας Ιακωβίδης είναι μία αξιόπιστη λύση για το χώρο, που μπορεί να τον εκπροσωπήσει επάξια, αφού δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομα τους, ακόμη κι όταν έρχεται σε σύγκρουση με συμφέροντα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789