Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Κοροναϊός: “Κλείνει” το Champions League και Europa League

 

Κοροναϊός: Εξαπλώνεται στην Ιταλία και “χτυπά” και το ποδόσφαιρο! Γιουβέντους και Ίντερ έχουν ευρωπαϊκούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα σε Champions League και Europa League αντίστοιχα και υπάρχουν εύλογες ανησυχίες.

Οι σκέψεις που γίνονται στη Serie A. Σε εγρήγορση εξαιτίας του κοροναϊού (COVID-19) βρίσκεται η UEFA, λόγω των προγραμματισμένων -γι αυτή την εβδομάδα- συναντήσεων σε Champions League και Europa League.

Η Γιουβέντους αγωνίζεται στην έδρα της Λυών, για τη φάση των “16” του Champiobs League, ενώ η Ίντερ θα φιλοξενήσει την Λουντογκόρετς, για τη φάση των “32” του Europa League.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αργά το βράδυ της Κυριακής (23.02.2020) στην αθλητική εκπομπή “La Domenica Sportiva”, η Ιταλίδα Εβελίνα Κρίστιλιν, μέλος της UEFA στο συμβούλιο της FIFA «η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει να αναλάβει την ιατρο-νομική και πολιτική ευθύνη για τους αγώνες.

Εκτός από την Ίντερ υπάρχει επίσης το ζήτημα του ταξιδιού της Γιουβέντους στη Λιόν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να αναβάλλουν αυτούς τους αγώνες, όπως είναι που έγινε σωστά για τη Serie A. Η υπόθεση να γίνουν χωρίς κόσμο υπάρχει…». Η Λουντογκόρετς, που θα επισκεφτεί την Ίντερ για την μεταξύ τους επαναληπτική συνάντηση στους «32» του Europa League, ζήτησε ήδη διαβεβαιώσεις από “νερατζούρι” και UEFA ότι θα είναι ασφαλές να ταξιδέψει στο Μιλάνο μετά τα κρούσματα κοροναϊού στην Ιταλία και τις αναβολές αγώνων της Serie A.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789