Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Έκτακτη είδηση. Πρόσφυγας κρατά όμηρο μωρό

 

Η Γερμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες ροές μεταναστών αιτούντων άσυλο από τη Μέση Ανατολή από τότε που η καγκελάριος Μέρκελ ανακοίνωσε την πολιτική «ανοιχτών θυρών» το 2015. Κάποιοι πολιτικοί και ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι η πολιτική αυτή οδήγησε στην αύξηση των εγκλημάτων στη χώρα.


bedrohungslage_wismar_4

Πρόσφυγας που φέρεται να είναι από την Αφρική, αναφορές κάνουν λόγο για καταγωγή από την Γκάνα, πήρε όμηρο μωρό στην πόλη Βίσμαρ της Γερμανίας στην τοπική υπηρεσία αλλοδαπών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βρέφος μπορεί να είναι το παιδί του άνδρα, που το χρησιμοποιεί ως μέσο άσκησης πίεσης προς της αρχές για να τον αφήσουν να μείνει στη Γερμανία.

Ο άνδρας φέρεται να είναι άοπλος.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το κτίριο και διεξάγει διαπραγματεύσεις με τον άνδρα. Όλοι οι υπάλληλοι στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών έχουν εγκαταλείψει το κτίριο, σύμφωνα με την επικεφαλής της τοπικής διοίκησης Κέρστιν Βάις.

Η κατάσταση του βρέφους παρακολουθείται από γιατρό, καθώς ο φερόμενος γονιός του προσπαθεί να πείσει τις αρχές να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας που θα μπορούσε ουσιαστικά να τον σώσει από την απέλασή του από τη Γερμανία.

ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ BILD

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789