Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ασυνείδητος ποδηλάτης χτύπησε και εγκατέλειψε πεζή γυναίκα

Η άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια τρίτων μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου της έκαναν τρία ράμματα – Προβληματισμός στην Αστυνομία για την οδηγική συμπεριφορά των ποδηλατών στην Κομοτηνή

 

 

Πληθαίνουν τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα στην Κομοτηνή με ασυνείδητους οδηγούς ποδηλάτων οι οποίοι παραβιάζουν ασύστολα τον ΚΟΚ αγνοώντας πινακίδες σήμανσης, όπως αυτές του STOP ή ακόμα και ερυθρούς σηματοδότες.

 

Την ανεξέλεγκτη αυτή συμπεριφορά, μάλιστα, είχαμε πρόσφατα επισημάνει στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη στα πλαίσια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη σχετική με την παράνομη στάθμευση δίκυκλων οχημάτων στην πόλη της Κομοτηνής.

 

Ο κ. Σεβδυνίδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ενώ πρότεινε στον Δήμαρχο, ως πρώτο μέσο αντιμετώπισης του φαινομένου, την από κοινού διοργάνωση με τον Δήμο Κομοτηνής ημερίδας προκειμένου να ενημερωθούν οι ποδηλάτες για τους κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο για τους ίδιους όσο και για τους πεζούς.

 

Το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε ακόμα ένα κρούσμα της παραπάνω συμπεριφοράς με θύμα αυτή τη φορά μια πεζή γυναίκα η οποία περπατούσε σε πεζοδρόμιο –δίπλα στον ποδηλατόδρομο- σε κεντρική οδό της πόλης.

 

Όπως μας καταγγέλλει ο γιος της παθούσας, ο ασυνείδητος ποδηλάτης έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να καταλήξει στο Νοσοκομείο με τρία ράμματα στη μύτη και πρησμένο πρόσωπο.

 

Το τραγικό δε της όλης υπόθεσης είναι ότι, όπως καταγγέλλεται, ο ποδηλάτης δεν σταμάτησε καν αλλά συνέχισε κανονικά την πορεία του εγκαταλείποντας στο σημείο την άτυχη γυναίκα η οποία εν τέλει μεταφέρθηκε με ταξί στο Νοσοκομείο με τη βοήθεια τρίτων.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789