Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. τώρα στα Εξάρχεια - Συμμετέχουν ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και Δίωξη Ναρκωτικών (Βίντεο)

 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση στα Εξάρχεια κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (26/8), παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

 

 

Οι άντρες της αστυνομίας εισήλθαν σε τέσσερα σπίτια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, με το ένα να βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Τρικούπη.

 

Τα δύο από τα τέσσερα σπίτια τελούσαν υπό κατάληψη, με την αστυνομία να προχωρά σε αρκετές προσαγωγές, ενώ συνεχίζεται η εξέταση των χώρων για ναρκωτικά και οπλισμό.

 

Στην επιχείρηση της αστυνομίας συμμετέχουν η Δίωξη Ναρκωτικών και άντρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ.

 

Τα τρία από τα τέσσερα σπίτια τελούσαν υπό κατάληψη κυρίως από Σύριους μετανάστες, καθώς στη μια κατάληψη υπήρχαν 80 άτομα, στη δεύτερη 70 άτομα και στην τρίτη 9 άτομα.

 

 

Ανάμεσα στους καταληψίες βρίσκονται γυναίκες και παιδιά, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί που πρόκειται να μεταφερθούν για εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν βρίσκονται στην χώρα μας μόνιμα.

 

Στην μόνη κατάληψη όπου δεν υπήρχαν άτομα ήταν στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, ενώ για κάποια από αυτά τα κτίρια υπήρχαν εισαγγελικές παραγγελίες καθώς οι ιδιοκτήτες τους είχαν ζητήσει από τις εισαγγελικές Αρχές να τους παραδοθούν.

Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789