Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Κληρωση του πρωταθληματος με αρκετα ερωτηματικα

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της Ένωσης του νομού Ημαθίας. Μία κλήρωση η οποία βρίσκει την Α κατηγορία να είναι γεμάτη από ομάδες αφού υπήρχαν μέχρι τελευταία στιγμή ενδοιασμοί για κάποιους ότι δεν θα συμμετείχαν. Έτσι λοιπόν στην εκκίνηση του πρωταθλήματος θα βρίσκονται 16 ομάδες.

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι:Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
 
1η αγωνιστική
ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ:  -  
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  -  
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ:  -  
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  -  
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ - ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ:  -  
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ:  -  
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ - ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ:  -  
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ:
                                                            Î‘ποτέλεσμα εικόνας για επσ ημαθιασ
 
Στην Α κατηγορία θα δούμε μετά από πολλά χρόνια να αγωνίζεται πάλι η ΑΕ Ποντίων Βέροιας μία ιστορική ομάδα η οποία είχε φτάσει μέχρι και την Β Εθνική. Την πρώτη αγωνιστική μετά από πολλά χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες του νομού, υποδέχεται την αξιόμαχη ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, η οποία τα τελευταία χρόνια παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
 
Το πρώτο τοπικό ντέρμπι θα το δούμε την 2η αγωνιστική όπου η Μελίκη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ενώ την 3η αγωνιστική  ακολουθεί άλλο τοπικό ντέρμπι όπου ο Άρης Παλαιοχωρίου υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.
 
Την 4η αγωνιστική έχουμε το  μεγάλο ντέρμπι των τελευταίων ετών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και την Νάουσα.
Ο Φίλιππος Μελίκης που μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά δείγματα την 1η αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της Χαρίεσσας ενώ τη δεύτερη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σε έναν αγώνα που θα δείξει και τη δυναμική των δύο ομάδων.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα υποδεχτεί τον Άρη Παλαιοχωρίου με τις δύο ομάδες να μοιάζουν να βρίσκονται στην ίδια δυναμικότητα ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος θα ταξιδέψει στον Τριπόταμο, μία ομάδα που ανέβηκε φέτος κατηγορία και αποτελεί προς το παρόν ερωτηματικό, αφού ακούγονται πολύ καλά λόγια από την μέχρι στιγμής πορεία της στα φιλικά προετοιμασίας.
Τέλος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην πρώτη αγωνιστική υποδέχεται τον Κοπανό, με την ομάδα του συνοικισμού να αποτελεί ερωτηματικό, αφού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της μόλις χτες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789