Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η πιο γλυκιά ήττα της ιστορίας του. Ο Ολυμπιακός στους 4 του Europa Conference League. Αντίπαλος η Άστον Βίλα.

|| || ||

Ο ήρωας ήταν Έλληνας! Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην 99χρονη ιστορία του πέρασε σε ευρωπαϊκό ημιτελικό πετώντας έξω τη Φενέρ (1-0 κ.δ.) σε μια τρελή διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από τη Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο ματς της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League στο «Σουκρού Σαράτσογλου», οι Τούρκοι ισοφάρισαν το 3-2 του πρώτου αγώνα και έστειλαν τη ρεβάνς σε παράταση και πέναλτι, όμως εκεί οι τρεις επεμβάσεις του Τζολάκη και τα γκολ των Ελ Κααμπί, Όρτα και Μασούρα έστειλαν τους «ερυθρόλευκους» για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση, οι Πειραιώτες έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με Μασούρα και Ιμπόρα για να καθαρίσουν νωρίτερα την πρόκριση, όμως η... δουλειά έγινε έστω και στη «ρώσικη ρουλέτα».

Σπουδαίο ματς από Χέσε και Κάρμο πέρα από τον ήρωα ερυθρόλευκο γκολκίπερ.

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ο Τζολάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πιάνοντας τρεις εκτελέσεις, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» σκόραραν Ελ Κααμπί, Όρτα και Μασούρας, με τους Ελ Αραμπί και Ροντινέι να χάνουν τις δικές τους.

Η τελική σούμα του 3-2 έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στα ουράνια και μετά στο Μπέρμιγχαμ, αφού η Άστον Βίλα είναι η αντίπαλός του στους «4» με έπαθλο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789