Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024

Ο στόχος της σωτηρίας επιτεύχθηκε για την ΑΕ Καβασίλων. Ευχαριστώ από τον Σάκη Παγγούρα που έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα.

|| || ||

Μία ακόμη ποδοσφαιρική επιτυχία σημείωσε ο Σάκης Παγγούρας, αφού τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη των play out στην Ημαθία, η ΑΕ Καβασίλων εξασφάλισε την παραμονή της και θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στα μεγαλα σαλόνια του νομού.

Για ένα χωριό όπως είναι τα Καβάσιλα και με την αδιαφορία που υπάρχει στα περισσότερα χωριά για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό το επίτευγμα της ύπαρξης ομάδας αποτελεί κατόρθωμα, πόσο μάλλον να αγωνίζεται αυτή στην μεγάλη κατηγορία, πραγματοποιώντας θα έλεγε κανείς επίτευγμα, από την διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους που στήριξαν τον σύλλογο.

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παγγούρας θέλησε με ανακοίνωση του να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν για την επίτευξη της σωτηρίας του.

Στόχος επετεύχθη. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδια μου τους ποδοσφαιριστές της ομάδος ,τους γονείς που εμπιστεύθηκε ο καθενας το παιδί του.

ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΡΙΝΙΑΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ. Μια ομάδα φιλάθλων που αριθμούσε μια δεκάδα ανθρώπων το πολύ.

Μια ομάδα ανθρώπων που οικονομικά βοήθησαν όσο μπόρεσαν κ δεν ξεπέρασαν ουτε τους 10.

Ολο το βάρος έπεσε στην οικογένεια ΚΟΥΤΣΙΑΔΗ που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ομάδα.

Τον Ξενοφών Μαραντιδη ο οποίος είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάποιον που αγαπά το χωριό του.

Εγω αυτά τα χρόνια βοήθησα αφιλοκερδώς την ομάδα του χωριού μου κ οχι για εκλογικούς σκοπούς όπως κάποιοι κουτοπονηροι αγαπάνε ανά 4 χρόνια ως είθισται.

Εμένα ο κύκλος μου προπονητικά λογικά κλείνει φέτος στην ομαδα την οποία λατρεύω κ φυσικά θα προσφέρω όποια άλλη βοήθειά μου ζητηθεί από τον κ.Δημ.Κουτσιαδη..

Εύχομαι σε όσους συνεργάστηκα υγεία γιατί μόνο αυτό μετράει. Σας ευχαριστώ...

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789