Τρίτη, 02 Απριλίου 2024

Τι δήλωσαν οι Τάκης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Πρίντζιος, για την κλήρωση των αγώνων μπαράζ.

|| || ||

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ επικοινωνήσαμε με τον Τάκη  Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Πρίντζιο, προκειμένου να μας πουν την άποψη τους για την σειρά αγώνων που θα δώσει η ομάδα της Αλεξάνδρειας.

Να θυμίσουμε πως τα μπαράζ ξεκινάνε στις 28 Απριλίου, με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να έχει ρεπο την πρώτη αγωνιστική ενώ αμέσως μετά παίζει δύο φορές στην έδρα της, κάτι που θα παίξει τον ρόλο του στην εξέλιξη του μίνι πρωταθλήματος των ομάδων.

Ο Δημήτρης Πρίντζιος μας είπε ότι θεωρεί βατό το πρόγραμμα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι δύο πρώτες αγωνιστικές στις οποίες αν η ομάδα νικήσει αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα. Όπως ανέφερε θεωρεί ότι η άνοδος κρίνεται στους 12 βαθμούς και η ομάδα θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση καθόλη την διάρκεια των αγώνων αφού το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι παίζουν με όλους. Σημαντικό επίσης ρόλο ανέφερε πως θα παίξει και το γεγονός ότι μέσα σε ένα διάστημα 15 ημερών θα διεξαχθούν οι πρώτες 5 αγωνιστικές.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της αλεξάνδρειας Τάκης Παπαδόπουλος από την πλευρά του, ανέφερε ότι κλήρωση είναι βατή αλλά δεν παύει να κρύβει παγίδες, στην περίπτωση που η ομάδα δείξει χαλαρότητα. Αυτό που επισήμανε ιδιαίτερα είναι ότι θα πρέπει οι φίλαθλοι της Αλεξάνδρειας να υποστηρίξουν την ομάδα και να γεμίσουν την κερκίδα ώστε να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789