Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024

Το έθιμο της Πρωταπριλιάς έβγαλε μια μεγάλη αλήθεια. Να σωπάσουν επιτέλους αυτοί που θέλουν μόνο το κακό της ομάδας.

|| || ||

Τηρήσαμε και φέτος το έθιμο της πρωταπριλιάς με ένα πετυχημένο ψέμα που αφορούσε την ομάδα της Αλεξάνδρειας και την άνοδο της χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλο το αναγνωστικό κοινό για την ανταπόκριση που είχε το πρωταπριλιάτικο ψέμα του anepikairos.gr σε ολόκληρη την Ημαθία, αλλά και έξω από αυτήν όπου ζουν ημαθιώτες που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο.

Όμως, το συγκεκριμένο άρθρο έχει να κάνει με την αλήθεια και όσα αντιμετωπίζει η ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας λίγες μόνο ώρες πριν βγει το πρόγραμμα των μπαράζ.

Θα αφήσουμε απ' έξω τον απλό κόσμο που δείχνει έμπρακτα ότι δεν θέλει να πάει στο γήπεδο. Ίσως να μην του αρέσει το ποδόσφαιρο. Πράγμα απίθανο αν κρίνει κανείς από τα άτομα που πηγαίνουν τις Κυριακές σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης ή αυτούς που βρίσκονται στα καφέ της πόλης για να παρακολουθήσουν τα ματς που δείχνει η τηλεόραση.

Δεν μπορούμε όμως να μην ασχοληθούμε με κάποιους ανθρώπους που φαίνεται πως το προσωπικό μένος εναντίον αυτής της ομάδας δεν τους αφήνει να δουν την πραγματικότητα.

Μία πραγματικότητα που δεν αλλάζει, αφού η ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αήττητη, έχοντας πετύχει ρεκόρ γκολ μέχρι στιγμής, αφού έχει ξεπεράσει τα εκατό τέρματα.

Το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένοι αυτοί άνθρωποι συνεχίζουν να λένε διάφορα για την ομάδα και να εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε όσους τους ακούν να μιλάνε με τέτοιο τρόπο.

Το ακόμη χειρότερο είναι, ότι υπήρξαν παράγοντες αυτής της ομάδας και παρ' όλο που θα έπρεπε να είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της.

Ακόμη πιο άσχημο είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα μέσα από σχόλια και απόψεις μέσω φίλων, κουμπάρων και λοιπών γνωστών αγνώστων, που διακρίνονται εδώ και χρόνια για την ασχετοσύνη τους, σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμη, αλλά δεν είναι ώρα. Η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και κανονικά είναι η ώρα να δείξει τα στεγανά της. Να βάλει στο περιθώριο όλους αυτούς που προσπαθούν να της κάνουν κακό και να μην τους επιτρέψει να συνεχίσουν το έργο τους.

Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος έχει καταλάβει τον ρόλο του καθενός. Για όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο, αυτήν την ομάδα, τα παιδιά που παίζουν, είτε τους έχουν φίλους είτε όχι, τους παράγοντες που βάζουν το χέρι στην τσέπη, θα πρέπει να ξέρουμε ότι ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για να γίνει κάτι καλό.

Να παίξει η ομάδα ξανά σε επαγγελματικές κατηγορίες. Και να αναλογιστούμε αν αποτύχει η προσπάθεια ότι η ομάδα θα καταλήξει πάλι στα προηγούμενα πέτρινα χρόνια και την αφάνεια.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Στο περιθώριο τους εχθρούς της ομάδας, που μόνο κακό έχουν να προσφέρουν. Περιμένουμε την φιέστα της ομάδας, με την στέψη του φετινού πρωταθλητή στο ματς με τη Νάουσα και καλεσμένους πολλούς επίσημους.

Και μετά μπαράζ για την άνοδο και την συμμετοχή στην Γ Εθνική.

Κρατήστε κι ένα τελευταίο. Στο Αιγίνιο που θα είναι αντίπαλοι μας στα μπαράζ, χθες για τον αγώνα πρωταθλήματος, ήταν στο γήπεδο πάνω από χίλια άτομα. Καιρός να ξυπνήσουμε και να σηκωθούμε από τα καφέ και να πάμε στο γήπεδο. Γιατί η συγκεκριμένη ομάδα αξίζει την στήριξη όλων.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789