Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024

Απευθείας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία η Αλεξάνδρεια, χωρίς να παίξει μπαράζ.

|| || ||

Μία είδηση κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στα ποδοσφαιρικά στέκια και διαδόθηκε αμέσως στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Η είδηση αφορά τις ομάδες που στέφθηκαν πρωταθλήτριες στα κατά τόπους πρωταθλήματα και έχει να κάνει με την απευθείας άνοδο στην Γ εθνική, χωρίς να χρειαστεί να διεκδικήσουν την άνοδο μέσα από αγώνες μπαράζ.

Η είδηση κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με αυτήν της άγριας κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και φαίνεται πως για μια ακόμη φορά ο χώρος του ποδοσφαίρου θα αποτελέσει τον δούρειο ίππο για να στραφεί το ενδιαφέρον αλλού, αφού πάντα αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Στις περισσότερες μάλιστα αθλητικές εκπομπές το βράδυ της Κυριακής έπαιξε ως είδηση.

Όπως και να το κάνουμε, σε κάθε νομό υπάρχει και μια ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο της απευθείας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Στην ομάδα της Αλεξάνδρειας, φαίνεται πως ήταν γνώστες της κατάστασης που πάει να δημιουργηθεί, αλλά λόγω της διοικητικής εμπειρίας, προτιμούν να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για να πανηγυρίσουν.

Παρ' όλα αυτά, έχουν ξεκινήσει ήδη τις ζυμώσεις για την επόμενη σεζόν, αφού ακούγονται ονόματα παραγόντων που θα πλαισιώσουν την ήδη υπάρχουσα διοίκηση.

Ένα μάλιστα από αυτά θα προκαλέσει έκπληξη, αφού πρόκειται για άνθρωπο που έχει ξαναυπάρξει πρόεδρος σε ομάδα της Αλεξάνδρειας και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μπορεί να έχει να ασχοληθεί πολλά χρόνια, εν τούτοις φαίνεται πως οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Παράγοντες ομάδων της κεντρικής Μακεδονίας σε ανώτερο επίπεδο, είναι πάντως πολύ αισιόδοξοι και θεωρούν δεδομένο για τις ομάδες τους, ότι απομένει απλά η ανακοίνωση όλων των παραπάνω, ώστε να επισημοποιηθεί η άνοδος των συλλόγων που εκπροσωπούν.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789