Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Αλεξάνδρειας μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ. Στόχος, η επαγγελματική καταξίωση των ταλέντων.

|| || ||

Μεγάλες αλλαγές προμηνύονται στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Αλεξάνδρειας το αμέσως προσεχές διάστημα.

Αλλαγές που θα σημάνουν και την αρχή μιας εντελώς διαφορετικής λειτουργίας της ακαδημίας, με σκοπό την μεγαλύτερη ανάδειξη ταλέντων από τον δήμο Αλεξάνδρειας που πάντα είχε να επιδείξει πλούσιο ιστορικό στον τομέα αυτό.

Με την προσθήκη στο team συνεργατών του έμπειρου μάνατζερ ποδοσφαίρου, Δημήτρη Παπαδημητρίου που συνεργάζεται πλέον με ομάδες πέραν της ελληνικής επικράτειας και με συλλόγους του εξωτερικού, αλλάζει και το status της ακαδημίας.

Μιας ακαδημίας που μετρά εικοσιπέντε χρόνια ζωής, στα οποία έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά ταλέντα που αυτήν την στιγμή αγωνίζονται σε ομάδες της super league, αλλά και σε μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Για τον λόγο αυτό, έχει προστεθεί πρόσφατα ένα ακόμη γήπεδο τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας, στο Βρυσάκι Ημαθίας, ώστε οι προπονήσεις και οι αγώνες των τμημάτων να γίνονται σε ακόμη πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Η είδηση των τελευταίων ημερών είναι ότι τα σταθερά βήματα της ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον επιχειρηματίας της Ημαθίας και δηλώνει εντυπωσιασμένος από το έργο που παρατηρείται σε αυτήν και μάλιστα έχει εκδηλώσει την πρόθεση του να ασχοληθεί ενεργά.

Μία προσθήκη που αν τελικά γίνει δυναμώνει ακόμη περισσότερο τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και τον καθιστά κυρίαρχο στην ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων και την προώθηση τους σε επαγγελματικές κατηγορίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789