Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024

Νίκη για τον Άγιο Γεώργιο μέσα στα Τρίκαλα με 0-2. Στον τελικό με τη Νάουσα.

|| || ||

Ο Άγιος Γεώργιος κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ημαθίας, νικώντας τα Τρίκαλα εκτός έδρας με σκορ 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι παρ' όλο που ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αφού είχαν χάσει στο πρώτο ματς, κατάφεραν να νικήσουν με δύο γκολ διαφορά και να πανηγυρίσουν έξαλλα τη νίκη που τους στέλνει στον τελικό, εκεί όπου θα συναντήσει τη Νάουσα του Γιάννη Κερλίδη.

Το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά, αφού το άγχος φαινόταν πως κυρίεψε τους παίχτες και των δύο ομάδων και ο αέρας που φυσούσε δεν επέτρεψε να γίνουν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Ριζόπουλο που δεν μπόρεσε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ που έφερνε τις ομάδες στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι του Ηρακλή Παντόπουλου προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το εισιτήριο του τελικού και βγήκαν μπροστά, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρουν χώρους και στην λήξη του παιχνιδιού να διπλασιάσουν τα τέρματα και να είναι η ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό κυπέλλου για την σεζόν 2023-24.

* Στο δεύτερο παιχνίδι η Νάουσα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, κατάφερε στην εκπνοή του ματς να ισοφαρίσει με τον Στογιάννη και να πάρει το 2ο εισιτήριο για τον τελικό

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789