Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Ξεκινημα για τη νεα χρονια για τον ΠΑΟΚ Αλεξανδρειας

Έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αβεβαιοτητας και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας δεν θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς, τελικά με προσωπικές ενέργειες του Κυριάκου Μπουκλά, δόθηκε λύση στο πρόβλημα και η ομάδα θα δώσει κανονικά το παρών στο πρωτάθλημα της Ημαθίας την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της το απόγευμα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων από αύριο κιόλας σηκώνουν τα μανίκια και προετοιμάζουν την ομάδα για να την οδηγήσουν εκεί που της αξίζει.
Προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος ο Φερέιρα Κινγκ ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από το σύλλογο και στο δεύτερο πέρασμα του είναι αποφασισμένος να αφήσει και αυτός το αποτύπωμά του, οδηγώντας την ομάδα στις επιτυχίες.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Κυριάκος Μπουκλάς αλλά και οι υπόλοιποι διοικούντες θα ήταν αδύνατο η ομάδα του συνοικισμού του Αγίου Γεωργίου να μην συμμετάσχει, αφού υπάρχει πληθώρα παικτών που μπορούν να πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τιμ.
Αποτέλεσμα εικόνας για φερειρα κινγκ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789