Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020

Αλήθειες που διαβάζετε μόνο στον Επίκαιρο. Φωνάζουν για την Αντωνίου, αυτοί που θα άλλαζαν μέχρι και τις καρέκλες στο δημαρχείο, αν έβγαιναν

 

Επίκαιρος Καθαράς Δευτέρας. Και μου αρέσει που ακούω και διαβάζω για μερικούς από σας, για συγχώρεση. Καλά ρε, εσείς δεν συγχωρείται ούτε τον εαυτό σας, όταν βλέπετε το είδωλο σας στον καθρέφτη, θα συγχωρήσετε τους άλλους; Κι αφού, όλοι τους γνωρίζουν όλους, καλά είναι τέτοιες μαλακίες να τις αποφεύγουμε. Γράψε καλύτερα αυτό που σκέφτεσαι να σου πω και μπράβο.

 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Να ξέρετε ένα πράγμα. Αυτό με τον κορανοϊό, που σταμάτησαν όλες τις εκδηλώσεις, το έκαναν οι πολιτικοί επίτηδες, για να γλιτώσουν το τρέξιμο. Ακόμα βασιλόπιτες κόβουν, οι σύλλογοι και οι διάφοροι περίεργοι. Πού να τρέχουμε σου λέει ο άλλος και να στηνόμαστε στις εξέδρες. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά κάνουν και κάτι θεατρικά και τους κοροϊδεύουν κιόλας. Οπότε πάρτε ένα απαγορευτικό και έχει ο Θεός για του χρόνου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κι άμα το καλοσκεφτείς, δεν έχουν κι άδικο. Έπιασε Μάρτιος κι ακόμα κόβουν βασιλόπιτα. Βλέπω εκεί κατά το Πάσχα, μαζί με το σούβλισμα του οβελία, να κόβει κανένας και καμία βασιλόπιτα. Θα μου πεις, τόσοι που είναι τι να κάνουν κι αυτοί. Εδώ για να σας δώσω να καταλάβετε, υπάρχει σύλλογος χειμερινών κολυμβητών στην Αλεξάνδρεια!! Δεν το ξέρατε ε; ΩΡ.Π. λέγεται ο σύλλογος, από τα αρχικά των λεξεων, Ω ρε πουστη, που λέει την ώρα που μπαίνει ο άλλος, μέσα στο νερό! Πότε να προλάβουν όλοι να κόψουν, για να πάρουν και την δημοσιότητα που πρέπει.

ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ

Το ότι είμαστε της στιγμής, το ξέρουν και οι πεθαμένοι. Για αυτό και όταν λένε να κάνουν κανένα πείραμα, ξέρουν ποιο θα είναι το πειραματόζωο. Μέχρι χτες είχαμε τον ιό, τον κινεζικό. Τώρα έχουμε τον πόλεμο. Η άλλη, από την μαλακια της να κάνει ρεπορτάζ, μπήκε μέσα στην Τουρκία και δεν το κατάλαβε. Την συνέλαβαν και άντε τώρα βγάλε άκρη. Και ότι είμαστε οι χαβαλεδες του πλανήτη φαίνεται από το εξής απλό: Ορεστιάδα- Ηράκλειο είναι 1300 χιλιόμετρα απόσταση. Στην Συρία που γίνεται πόλεμος και στην Λιβύη, ξέρετε πόση απόσταση έχουμε; 1500 χιλιόμετρα!! Αλλά εκεί στα τέτοια μας, γιατί νομίζουμε πως σε μας δεν θα έρθει ποτέ. Άλλα όπως έλεγαν και οι γηραιότεροι, να είσαι τυχερός να μην πέσεις σε κακό γείτονα. Κι απ'ότι φαίνεται, εμείς δεν είμαστε και τόσο τυχεροί σε αυτό το θέμα. Και κακός και τρελός είναι ο δικός μας.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κατά τα άλλα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν ανακοινώσεις. Κι αυτό που καταλαβαίνεις  από όλο αυτό, είναι πως διαχρονικά στην Ελλάδα, η αντιπολίτευση καταφέρνει να είναι πάντα χειρότερη από την εκάστοτε κυβέρνηση. Λένε κάτι αυτοί που κάνουν κουμάντο και αντιπολίτευση είναι, να πεις εσύ το αντίθετο. Έτσι τα λύνουν αυτοί τα προβλήματα.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εδώ στον δήμο τον δικό μας δεν κατάλαβα ακόμα την αντιπολίτευση ποιος την κάνει. Ο Πανταζόπουλος, από την στιγμή που κάθεται στην πλευρά των κυβερνητικών, δε νομίζω να πιάνεται για αντιπολίτευση. Αν και τον δικηγόρο τον γουστάρω, γιατί έχει καλό λόγο. Χαίρεσαι να τον ακούς. Και τώρα τελευταία, άρχισε και κάτι μυστήρια που σε προβληματίζουν, θες δεν θες. Καλοσωρισε τον Μάρτιο χθες, με μια ανάρτηση, που έλεγε ότι ο Γιδάς, έχει καλούς φυσικούς ήχους. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούσε, αλλά πάλι καλά που δεν είπε ότι έχει και μυρωδιές, τώρα που μπαίνει η Άνοιξη να μας αφήσει όλους ξερούς.

ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙ;

Πάντως αν πει κάποιος εκεί στα δημοτικά συμβούλια, να μπριζωνει τον Γκυρίνη, θα γίνει χαμός. Όπως προχτές ο Μόσχος. Με πέντε λέξεις, τον έκανε τον δήμαρχο να αλλάξει πέντε χρώματα και να αρχίσει να ουρλιάζει. Κι απ'ότι κατάλαβα, αυτό που τον τρελαίνει παραπάνω από όλα, είναι μην του πεις, θα προσφύγω στην δικαιοσύνη. Εκεί γίνεται Τούρκος. Για αυτό και οι δικοί του, του έβγαλαν και παρατσούκλι. Ερντογάν τον λένε, στις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους. Που μεταφράζεται σε αγύριστο κεφάλι. Και συγκεντρωτικός, θα έλεγα εγώ. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του, πρέπει να γίνει οπωσδήποτε.

ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Και να κλείσω με ένα θέμα που μας απασχόλησε αυτές τις μέρες. Έδιωξε λέει ο Βαρουφάκης την Χρύσα την Αντωνίου. Κατά αρχήν, τελείωσε η σύμβαση της Χρύσας και δεν ανανεώθηκε. Ένα το κρατούμενο. Ο Επίκαιρος για να είναι δίκαιος, θα πει πως η Αντωνίου πρόσφερε πολλά περισσότερα από αυτά που πληρωνόταν όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια είναι αυτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ήταν μια ζωή στην θεατρική ομάδα. Όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος σε αυτήν την ζωή και το ίδιο έγινε και τώρα στην περίπτωση αυτή.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ

Αλλα ξαναλέω, πως ο Επίκαιρος θελει να είναι δίκαιος. Και πάνω από όλα αληθινός. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Η Χρύσα, προφανώς την πλήρωσε γιατί ο άντρας της, ήταν υποψήφιος με τον Ναλμπάντη. Και το θέμα που μόνο εδώ θα το διαβάσετε σε αυτήν την περίπτωση, ξέρετε ποιο είναι; Αυτοί που φωνάζουν για όλο αυτό, είναι οι ίδιοι, που αμα έβγαιναν, θα άλλαζαν μέσα στο δημαρχείο μέχρι και τις καρέκλες. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Κι αυτό που λέω, δεν είναι δικό μου. Οι ίδιοι τα έλεγαν προεκλογικά. Άρα, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Κι επειδή πάντα την πληρώνει κάποιος τρίτος, αυτός ο τρίτος ήταν η Αντωνίου.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789