Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Ο Υπερκοριός αναρωτιέται τι συμβαίνει στην ΔΕΥΑΛ και γιατί τις εκκλησίες δεν τις ''πιάνει'' ο κορανοϊός

 

Υπερκοριος, σε πανελλαδική εμβέλεια. Πιάνουν τα ραντάρ αυτήν την Σωτηροπούλου την ηθοποιό, που κάποτε έπαιξε μερικά δευτερόλεπτα σε ένα james bond, να δίνει συνέντευξη και τι να λέει; Το πρωί λέει, πηγαίνω σε ένα καφέ μπαρ στη γειτονιά μου, γιατί μου αρέσει πολύ, αλλά το βράδυ επειδή με ενοχλεί η μουσική, παίρνω τηλέφωνο στην αστυνομία και τους κάνω καταγγελία!! Άντε τώρα να βγάλεις άκρη τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο μυαλό αυτηνής. Και τέτοιες σαν αυτήν υπάρχουν πάρα πολλές παντού.

Υπάρχει μία απορία από τον Υπερκοριό, που θέλω να την θέσω υπόψιν των αρμοδίων, εδώ και πολύ καιρό. Η ΔΕΥΑΛ, της οποίας το προϊόν το πληρώνουμε χρυσάφι, έχει μία σελίδα αντάξια της παρουσίας της. Αφού το νερό κάνει χρυσάφι, τόσο θα πρέπει να αξίζει και η σελίδα της. Μόνο που την ενημέρωση, την κάνει όχι απλά καθυστερημένα, αλλά και επιλεκτικά. Δεν γίνεται να παίρνουν τηλέφωνο στα site οι πρόεδροι και οι γραμματείς από τα χωριά, για να ενημερώνουν ότι δεν θα υπάρχει νερό. Κάτι φαίνεται πως δεν πάει καλά. Εκτός βέβαια αν πρόκειται για το χωριό του προέδρου της ΔΕΥΑΛ, όπου και χελώνα να περάσει τον δρόμο θα μαθευτεί. Όχι από όλους. Πάλι από συγκεκριμενους. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Πάμε παρακάτω. Ο Υπερκοριός δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος. Αλλα βρισκόμαστε και στο 2020. Δεν γίνεται να ακούς να σταματάνε τα πάντα στην Ελλάδα, λόγω κορανοϊού και να ρωτάνε τους παπάδες τι θα κάνουν με την εκκλησία κι αν φοβούνται για τον κόσμο και να λένε, ο Χριστός δεν μολύνεται από μικρόβια!! Ο Χριστός δεν ξέρω άμα μολύνεται, αλλά αν θυμάμαι καλά, τους παπάδες αρχισε να κυνηγάει και να τα σπάει λόγω της συμπεριφορά τους. Τυχαίο;

Μετά ρε φίλε είναι να μην πιστεύεις στο μάτι; Κάθε μέρα περνάνε την Βετσοπούλου χιλιάδες άτομα. Κι όμως, άτομο που έχει ακούσει τα χίλια μύρια εδώ και ένα χρόνο από τον κόσμο, εξαιτίας της ενασχόλησης του με τα κοινά, πήρε στο λαιμό του και τους δικούς του. Ευτυχώς ο σοβάς την πήρε ξωφαλτσα τη μάνα του και γλίτωσε τα χειρότερα. Και μετά λένε για γλωσσοφαγιά. Ακόμα και το σημείο που έπεσε ο σοβάς κι αυτό σημαδιακό είναι, ότι το μάτι πάει σύννεφο.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789