Κυριακή, 07 Απριλίου 2024

Αντιδήμαρχος. Ο υποψήφιος από την Αλεξάνδρεια με τον Λοβέρδο, αυτοί που δεν πληρώνουν τα στεφάνια που καταθέτουν κι όσοι είναι πάντα με την λάθος πλευρά.

|| || ||

Θέλω να κάνω έναν αχταρμά, από αυτούς που συνηθίζονται εδώ στον Γιδά. Ξέρετε, από αυτούς που όταν δεν θέλει κάποιος να σου πει κάτι, βάζει έναν άλλο να το κάνει. Και ποιοι το κάνουν αυτό; Είναι αποδεδειγμένο διαχρονικά, πως οι άνθρωποι που λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, είναι αυτοί που έχουν βολευτεί με διάφορους τρόπους στη ζωή τους. Το ότι έχουν βολευτεί όμως, δεν σημαίνει ότι το ένστικτο τους λειτουργεί σωστά.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

 Αυτό κανονικά, πρέπει να το πάρουν οι επιστήμονες και να το ψάξουν. Πώς γίνεται, αυτήν η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, να καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στην λάθος πλευρά. Και το γράφω όλο αυτό, με αφορμή τις εκλογές που μας τελείωσαν. Μία χαρά την βγάλαμε ένα εννιάμηνο. Τέτοια προεκλογική περίοδος, δεν νομίζω πως έχει ξαναυπάρξει. Και για να σας πω την αλήθεια, δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να υπήρχε κι άλλο δικαστήριο, ώστε να μπορέσουν να προσφύγουν και να συνεχιστεί το παραμύθι.

ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

 Εδώ μέχρι και ο Ακριβόπουλος, στην συνέντευξη που έδωσε, είπε καμία τέσσερις πέντε φορές μπορούν να πάνε και σε ευρωπαϊκό δικαστήριο, αν πιστεύουν ότι το συμβούλιο της επικρατείας τους αδίκησε. Του άρεσε και αυτουνού μάλλον, το εννιάμηνο πανηγύρι. Πάντως ρε μάγκες, για να κάνουμε τον απολογισμό αυτής της κατάστασης που ζήσαμε, νομίζω πως ο ιστορικός του μέλλοντος,  θα σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα φωνάξει βοήθεια.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ. 

Τέτοιο μπρος πίσω, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Τι να πρωτοθυμηθείς και τι να πρωτογράψεις. Μέχρι και την ημέρα των εκλογών, ζήσαμε εκείνο το αμίμητο που βρισκόταν κάποιοι έξω από τα εκλογικά κέντρα και παρότρυναν τον κόσμο, να ψηφίσει τον Ιακωβίδη. Για τέτοια κατάντια μιλάμε. Και πραγματικά, έχω μεγάλη περιέργεια αν αυτοί οι άνθρωποι, στις επόμενες εκλογές ξαναεμφανιστούν μπροστά μας και ζητήσουν την ψήφο μας. Γιατί τους έχω ικανούς για όλα. Και ένα μεγάλο μέρος από τα λάθη που έκαναν, οφείλεται στους ανθρώπους που αναφέρω στο ξεκίνημα.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ

Οι οποίοι, έχουν αποδείξει εδώ και 30 χρόνια ότι καταφέρνουν πάντα να βρίσκονται στην λάθος πλευρά. Και για να είμαι δίκαιος, θα πω ότι ίσως την λάθος πλευρά την δημιουργούν αυτοί. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση, τον υποψήφιο τον οποίο υποστηρίζουν, να τον καίνε αυτοί οι πολύξεροι. Αυτοί έχουν μονίμως το μυαλό τους στην ίντριγκα και προσπαθούν να δημιουργήσουν κόντρες.

ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ

Και άντε να πούμε ότι στην αρχή ο κόσμος το παίρνει στην πλάκα και προσπαθεί να μπει στον πνεύμα. Όταν αυτό όμως συνεχίζεται για πολύ καιρό, καταντάει κουραστικό. Και γίνεται ακόμη χειρότερο, γιατί τα πρόσωπα που το προωθούν δεν είναι και οι συμπαθέστεροι μέσα στην πόλη. Λέει ο άλλος, πώς γίνεται ο Αντιδήμαρχος από την αρχή να υποστήριζε ότι δεν θα γίνουν εκλογές και τελικά να δικαιώθηκε.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Τι να σας πω ρε μάγκες; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Υπήρχε ο εκλογικός νόμος του 2010, υπήρχε και αυτός που έγινε το 2021. Είναι σαν να λέμε ότι έχουμε μία ασπρόμαυρη τηλεόραση και μία πλάσμα εκατό ιντσών. Και καθόμαστε να δούμε τον τελικό του μουντιάλ στην ασπρόμαυρη. Αφού ρε, ψηφίστηκε νόμος το 2021, για ένα και μοναδικό λόγο. Για τις εκλογές που θα ακολουθούσαν. Είναι δυνατόν, να έκατσαν 100 άτομα να κάνουν ολόκληρο νόμο με άρθρα, με παραγράφους, με κέρατα και τελικά να έλεγαν ότι τον αφήνουμε στην άκρη αυτό το νόμο που φτιάξαμε, επειδή ένας δήμος σε ολόκληρη την Ελλάδα έκανε λάθος;

ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 

Και ξέρετε γιατί σας τα λέω αυτά; Γιατί επιμένατε μέχρι την τελευταία ημέρα, να λέτε ότι ο Αντιδήμαρχος κάνει λάθος και το λάθος αυτό, θα το πληρώσει ακριβά. Και κάπου εκεί, από το πολύ μίσος που είχατε μέσα σας, αρχίσατε να το βγάζετε προς τα έξω. Και σε καμία περίπτωση δεν καθίσατε να εκφράσετε την διαφωνία σας, με επιχειρήματα. Παρά μόνο φροντίζατε να προσπαθείτε να θίξετε αυτόν που διαφωνούσε μαζί σας, σε προσωπικό επίπεδο.  Δεν πειράζει. Σας έμεινε τουλάχιστον η βόλτα στην Αθήνα. Άντε, είδατε και τον Βενιζέλο από κοντά. Που να μην έσωνε να τον δείτε, που έλεγαν και οι παλιοί.

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Τέλος πάντων, το παραμύθι τελείωσε. Και επειδή πολλοί με ρώτησαν, για ποιο λόγο έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, ότι αν τελικά γινόταν εκλογές, δήμαρχος θα έβγαινε ο Γκυρίνης, θα τους πω το εξής απλό. Έχουμε εδώ και 9 μήνες, δηλώσεις επί δηλώσεων. Φωνές, βρισιές, κατάρες, συκοφαντίες, απειλές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί το ανθρώπινο μυαλό. Και αφού τελείωσε όλη αυτήν η ιστορία, ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο Γκυρίνης.

Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

Και εκεί είναι που λες, ότι τώρα θα γίνει της π*******. Και βλέπεις μία ανακοίνωση 10 γραμμές, στις οποίες αναφέρει ότι τώρα που τελείωσε όλο αυτό το σκηνικό, είμαστε εδώ για όλους τους πολίτες του δήμου Αλεξάνδρειας. Είναι αυτό που βλέπουμε στα έργα που στρίβουν το μαχαίρι μέσα στην πληγή. Πόσα θα μπορούσε να έλεγε. Από την πρώτη μέρα που στις έντεκα και πενήντα εννιά, αντί να πατήσουν το κουμπί αυτοί μάλωναν μεταξύ τους, μέχρι προχθές που στο ψηφοδέλτιο που έκαναν, έβαλαν άλλο όνομα υποψηφίου. 

 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ

Και ας μου λένε εμένα, ότι δεν σήμαινε τίποτα αυτό. Και ότι απλά έκαψαν τον υποψήφιο, επειδή κατέβαινε με άλλο όνομα, οπότε δεν θα τον ψήφιζε κανένας. Συγνώμη ρε παιδιά. Εδώ υπάρχει κάποιος νόμος. Που λέει, ότι κατεβαίνει ο άλλος υποψήφιος με το όνομά του, πατρώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ και όλα τα σχετικά. Μήπως αντί για μηδεν ψήφους, τελικά βλέπαμε να έχει περισσότερους από κάποιους άλλους, επειδή ο κόσμος θα τον μπέρδευε; 

ΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΕΣΙ ΣΤΟ ΓΙΔΑ

Είναι σαν να λέμε, ότι έρχεται ο Μέσι στο  Γιδά και παίζει με το όνομα ενός αλλουνού. Τον βάζει δηλαδή κανονικά ο Πρίντζιος στην εντεκάδα. Ρίχνει καμιά δεκαριά γκολ, ανεβαίνει ο Γιδάς κατηγορία αλλά κάποιοι θέλουν να μας πείσουν, ότι δεν φταίει ούτε η ομάδα που τον χρησιμοποίησε, ούτε ο παίχτης που έπαιξε με το δελτίο κάποιου άλλου. Και μετά πήγαινε να βρεις το δίκιο σου. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος. Είναι πολύ παράξενα αυτά τα πράγματα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;

Και για να τελειώνουμε με τα εκλογικά και να ασχοληθούμε με τίποτα πιο σοβαρό, θα ήθελα να μάθω αν αληθεύει η ιστορία που βγήκε στην επιφάνεια, τότε που είχε έρθει ο Λοβέρδος στην Βέροια, για το δικαστήριο. Που βγήκε στη φόρα, ότι κάποιος από τους υποψήφιους ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που έδωσε το λόγο του για να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου, με το κόμμα που έκανε ο Λοβέρδος. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, εδώ δεν μιλάμε για παράνοια αλλά για καμμένο εγκέφαλο.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ.

Όπως και να έχει το θέμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανονικά ο ηττημένος σε οποιαδήποτε περίπτωση κάθεται σε μία άκρη και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Λουφάζει και προσπαθεί να την βγάλει στη ζούλα. Να μην δίνει δικαιώματα. Εδώ εμείς, φτάσαμε σε σημείο αντί να ασχολούμαστε με τον νικητή, να βρίσκουμε μπροστά μας συνέχεια τον χαμένο. Εκεί που θα μας έφτιαχναν αεροδρόμια, τώρα άρχισαν πάλι να ασχολούνται με τα σκουπίδια και τα αδέσποτα. Και το χειρότερο για αυτούς, είναι ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά ο κόσμος. Ο οποίος αναγνωρίζει ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν. Όλα τα υπόλοιπα, είναι για τα καφενεία να περνάει η ώρα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ

Στο μεταξύ, για να μην το ξεχάσω να αναφέρω και κάτι που έγινε πρόσφατα. Προσπαθώ να το διασταυρώσω, αλλά δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος που μου το μετέφερε είπε ψέματα. Έτσι κι αλλιώς, κυκλοφορεί στην πιάτσα. Δεν γίνεται να λένε όλοι, το ίδιο ψέμα. Και για να μην θίξουμε υπολείψεις, απλά θα κάνω μία ερώτηση. Αν αληθεύει, ότι εκπρόσωπος κόμματος κατέθεσε στεφάνι στον πρόσφατο εορτασμό της 25ης Μαρτίου και το στεφάνι μέχρι σήμερα που μιλάμε, είναι απλήρωτο. Και το χειρότερο αν αληθεύει όλο αυτό, είναι ότι οι εκπρόσωποι του κόμματος που το έκαναν, είναι από αυτούς που έχουν μεγάλη γλώσσα και δεν σταματάνε με τίποτα να κατηγορούν τους άλλους. Είναι αυτό που λέει ο απλός λαός, αντί να κοιτάξουν την καμπούρα τους κοιτάζουν να κατηγορούν αυτούς που δεν φταίνε.

Ο Αντιδήμαρχος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789