Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024

Αντιδήμαρχος. Κι εκλογές να γινόταν πάλι ο Γκυρίνης θα έβγαινε δήμαρχος.

|| || ||

Εκλογές λέει σήμερα στην Τουρκία. Για την ανάδειξη δημάρχων. Και η πρώτη είδηση που μάθαμε, είναι ότι κάποιοι πυροβόλησαν τον ξάδελφο τους, γιατί δεν ψήφισε συγγενή τους. Μόλις μπήκε ο άλλος μέσα στο παραβάν, την έκανε την γκέλα του. Πού να ξέρει τι τον περίμενε μόλις θα έβγαινε έξω. Εκλογές θα είχαμε παραλίγο και στην Αλεξάνδρεια. Έτσι ήθελαν κάποιοι.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

Εδώ βέβαια δεν φτάσαμε σε πυροβολισμούς. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Το μόνο που κάνουμε εμείς, όταν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη από την δική μας, είναι να τον γ*****. 

ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΘΟΣ;

Έτσι φώναζαν εδώ και δύο μήνες που κρατάει αυτή η ιστορία με το δικαστήριο, που ήταν να γίνει στο συμβούλιο της επικρατείας. Μέχρι να βγει η απόφαση, όπου στεκόταν έλεγαν το ίδιο πράγμα. Ο Αντιδήμαρχος, κάνει λάθος που υποστηρίζει ότι δεν θα γίνουν εκλογές και μόλις θα βγει το αποτέλεσμα, θα τον γ********.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ. 

Αφού ρε μάγκες, εσείς γ@μ@τε όταν οι άλλοι κάνουν λάθη. Τόσα λάθη κάνατε εκεί μέσα, εδώ κι ένα εξάμηνο. Δεν σας έκανε κούκου; Τα δικά σας λάθη, δεν σας διέγειραν την φαντασία; Εμένα περιμένατε ε; Λυσσάξατε επι ένα εξάμηνο. Ο ένας έκανε αντιγραφή τα κείμενα που έγραφα, για να τα παρουσιάσει όταν θα τους δικαίωνε το δικαστήριο. Τώρα τα κοιτάει και κλαίει. Ο άλλος, καθόταν απέναντι στον καναπέ με τη γυναίκα του  και την ρωτούσε μέσω facebook, αν θα γίνουν εκλογές. Και εκείνη από την πολυθρόνα απαντούσε ειρωνικά "μπα, έφτασε το 2028"; Μέσα στο ίδιο δωματιο. Φαντάσου διαστροφή. Ένας τρίτος φώναζε στα καφενεία, βγαίνει η απόφαση και ο Αντιδήμαρχος μας τελειώνει. Μάλλον πρέπει να τελείωσε αυτός, από την πολιτική σκηνή του τόπου.

ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Και πόσα ακόμα, που αν κάτσω να τα γράψω θα χρειαστώ κανένα εξάμηνο για να τελειώσω. Πιστέψτε με όμως, ότι όταν δικαιώνεσαι ή για να το πω καλύτερα, όταν πετυχαίνεις μία τέτοια νίκη, δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο εκτός από την χαρά που σου δίνει η δικαίωση. Η οποία όπως και να το κάνουμε, ήταν πολύ μεγάλη. Σε μέγεθος εννοώ. Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Ειδικά αν σκεφτείς, οτι αυτοί προσπαθούσαν να γ@μ#σουν εμένα, βάζοντας τον αβροβάτη να γράφει εναντίον μου.

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

Από κει και μόνο, καταλαβαίνεις ότι η αντιληπτική τους ικανότητα σε ότι έχει να κάνει με εκλογές είναι ανύπαρκτη. Και καλά θα κάνουν τώρα που μας άφησαν χρόνους, μετά την απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας, να μας αδειάσουν τη γωνιά μια για πάντα. Έτσι κι αλλιώς, δεν τους παίρνει και ηλικιακά. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μέχρι τώρα λέγαμε ότι το μεγαλύτερο χουνέρι σε εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας, το έπαθε ο Ναλμπάντης. Έλα όμως, που πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα κάνει μεγαλύτερη πατάτα, από τον προηγούμενο. Και αυτό που έκαναν οι τωρινοί, δεν είναι απλά απερίγραπτο, αλλά είναι τραγικό. 

Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΧΑΡΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ.

Ο Ναλμπάντης, μετά την απόφαση που βγήκε πρέπει να ήταν πιο χαρούμενος και από τον Γκυρίνη. Άσχετα που ήταν και αυτός, με τους αντιπάλους του δημάρχου. Εγώ πάντως, για να σας πω την αλήθεια, επειδή από την αρχή έγραψα κάτι, το οποίο το κράτησα μέχρι και την τελευταία μέρα που βγήκε η απόφαση, είχα την εντύπωση ότι όλοι αυτοί, είχαν πάρει απόφαση και προετοιμαζόταν για τις εκλογές του 2028. 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΆΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2028;

Έλεγα δηλαδή, ότι αποκλείεται να έχουμε τόσο αντίθετες απόψεις. Ήμουν σίγουρος, πως μέσα τους ήξεραν ότι δεν θα γινόταν εκλογές, αλλά ήθελαν την διαφήμισή τους. Και νόμιζα, ότι όλο αυτό το κάνουν για να είναι έτοιμοι, μετά από 5 χρόνια. Αυτοί όμως, νόμιζαν στα αλήθεια πως θα γίνουν τώρα εκλογές. Εγώ τώρα το κατάλαβα, που κατέβασαν από όλα τα προφίλ τους τις κάρτες, που είχαν βγάλει. Νόμιζα πως θα τις άφηναν μέχρι το 2028, για να τους γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα. 

ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΛΥΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Άρα, για να τις κατεβάσουν σημαίνει πως ότι έκαναν, ήταν για τώρα. Κρίμα τέτοιος αγώνας να πάει χαμένος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αντιδήμαρχο, καλό είναι να ρωτήσετε κάποιον ψυχολόγο, για να σας λύσει το συγκεκριμένο κόλλημα που φάγατε. Γιατί αν πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, θα καταλάβετε ποιος είχε το δίκιο με το μέρος του. Και για να μην το τραβάμε περισσότερο, θα πω απλά ότι ο Αντιδήμαρχος επί 6 μήνες έλεγε το ίδιο πράγμα. Και δεν το πήρε πίσω, ούτε μία φορά. Ότι εκλογές στην Αλεξάνδρεια θα έχουμε ξανά μετά από 5 χρόνια. Τώρα, καθίστε με τα κινητά και ανταλλάξτε όσα ειρωνικά μηνύματα θέλετε. Ο κόσμος πλέον ξέρει. Και για να είμαι δίκαιος, μαζί με εμένα υπήρχαν κι άλλοι που είχαν την ίδια γνώμη και μάλιστα βγήκαν και κερδισμένοι από αυτό. Εκείνος ο Γρηγορόπουλος στην Ξεχασμένη, έβαζε στοιχήματα και του χρωστάνε ένα μαντρί αρνιά. Που θα τα πάρει λέει, δεν θα τα χαρίσει και θα κάνει ένα τραπέζι στους νικητές. Εις υγείαν των κορόιδων.

ΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Πάντως, για να σας πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα δεν ήταν αμάν και η μεγάλη πρόβλεψη για το αν θα γινόταν εκλογές. Αυτό έκανε μπαμ από μακριά. Είναι σαν να ποντάρεις σε αγώνα Ρεάλ Λεβαδειακός. Δηλαδή και εκλογές να γινόταν, πάλι ο Γκυρίνης θα έβγαινε δήμαρχος. Εκείνο που δεν μπορούσε να υπολογίσει κανένας, ήταν πώς γίνεται μία ομάδα ανθρώπων, να κάνει τόσα λάθη μαζεμένα. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Μιλάμε για 100% επιτυχία. Στα λάθη ε;

ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. 

Γιατί στην πραγματικότητα, όλο αυτό μεταφράζεται σε πλήρη αποτυχία. Ρε μιλάμε, ότι μέχρι και στο τέλος μετά την απόφαση από το ανώτατο δικαστήριο, οι δηλώσεις που έγιναν ήταν λάθος. Αντί να βγουν και να πουν, κάναμε τον αγώνα μας, φτάσαμε μέχρι εδώ και τελικά το δικαστήριο σε ανώτατο επίπεδο, αποφάσισε κάτι το οποίο σεβόμαστε, ανακάτεψαν τη μισή Ελλάδα και πουθενά δεν αναφέρουν για τα δικά τους λάθη. Μέχρι για την αθώωση του Μίχου ανέφεραν και την άλλη μέρα τον καταδίκασαν. Αντιληπτική ικανότητα, μηδέν. Τέτοια αποτυχία στις προβλέψεις, ούτε στον χειρότερο εχθρό τους.

ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Το πιο ωραίο όμως που διέδιδαν εδώ και ένα δεκαπενθήμερο που περιμέναμε την απόφαση, ήταν αυτό με το Βενιζέλο. Που έλεγαν, ότι την ώρα που σηκώθηκε να μιλήσει, ο πρόεδρος του δικαστηρίου του είπε να κάτσει κάτω. Και τώρα που τελείωσε το σκηνικό, θυμήθηκαν να του δώσουν ειρωνικά συγχαρητήρια και αυτουνού, μέσα από την ανακοινωση. Ότι τάχα μου, έπαιξε αλλιώς το παιχνιδι. Και είμαι σίγουρος, πως μόλις το έμαθε ο Βενιζέλος, τον έπιασε μία φαγούρα χαμηλά. Ακόμη πρέπει να ξύνεται. Όπως θα ξύνονται και όλοι οι υπόλοιποι, που ξαφνικά έγιναν κι αυτοί εχθροί τους. 

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Και επειδή ο Αντιδήμαρχος έχει αποδείξει ότι είναι χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους, ας πούμε και κάτι σοβαρό. Ο λόγος που ο Γκυρίνης έχει κερδίσει τρεις σερί εκλογές, είναι ένας και μοναδικός. Με όποιον ήταν αντίπαλος, έβγαινε κι έλεγε τι θα κάνει αυτός και η ομάδα του. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, που δεν μπορούσαν κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους να μην τον αναφέρουν. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε ό,τι έλεγαν λιβάνιζαν τον Γκυρίνη. Μας μάτωσαν το μυαλό, να ακούμε συνέχεια το όνομα του. Μιλάμε ότι την μεγαλύτερη διαφήμιση για τον δήμαρχο την έκαναν αυτοί οι ίδιοι. Να ξέρετε δηλαδή τι θα γίνει και στις επόμενες εκλογές. Στις οποίες δεν ξέρω ποιος θα είναι υποψήφιος, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτός που θα βγει και θα πει, ''εγώ ήρθα και ζητάω την ψήφο σας γιατί θέλω να κάνω αυτά και αυτά για τον τόπο μας'', θα βγει με κλειστά μάτια. Αν αρχίσει και περιγράφει και αυτός, την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενοι και τα προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν, τότε θα είναι τελειωμένος από χέρι. Εγώ σας τα λέω από τώρα. Για να μην λέτε το 2028, ρε την κουφάλα τον Αντιδήμαρχο, πως τα καταφέρνει και είναι πάντα με τον νικητή.

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ

Και τελειώνω για σήμερα, με τον μεγάλο νικητή που δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο. Που όλο αυτό το σκηνικό, τον έκανε ακόμη πιο δυνατό. Άθελα ή ηθελημένα, κατάφεραν οι αντίπαλοι του να τον κάνουν να φαίνεται άτρωτος. Και με όλα όσα προηγήθηκαν, είχε την ευκαιρία να δει με καθαρό μάτι, ποιοι είναι πραγματικά μαζί του και ποιοι το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό. Αλλά το κυριότερο, είναι ότι απέδειξε πως μέσα σε τρεις μήνες, έχει βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Τα σκουπίδια εξαφανίστηκαν, όσο κι αν πονάει αυτό. Με τα αδέσποτα, έχει υπογραφεί σύμβαση με ιδιώτη και το έργο πήρε το δρόμο του. Οι πλατείες, προχωρούν σε φουλ ρυθμούς και θα αλλάξουν την όψη της πόλης. Υπάρχουν και πολλά ακόμη που πρόκειται να γίνουν και τον κάνουν να μοιάζει η σωστή επιλογη. Αυτήν που διάλεξε ο κόσμος, όταν πηγε και ψήφισε. Και το κυριότερο ότι οι περισσότεροι κατάλαβαν πως όλο αυτό που γινόταν, ήταν εντελώς άδικο για κεινον και θα είναι δίπλα του για να τον στηρίξουν. Για το καλό του συνόλου κι όχι το προσωπικό. Τέλος για σήμερα. Την αγάπη μου, σε όλους εσάς που αναφέροντας τόσες πολλές φορές το όνομα μου, καταφέρατε να δείξετε στον κόσμο ποιος γράφει την αλήθεια και την πραγματικότητα. Συνεχίστε τα κουτσομπολιά στα καφενεία και να ανταλλάσσετε μηνύματα στα κινητά. Γιατί αγάπη μου, όπως θα έλεγε κι ένας υποψήφιος, πράγματι το 2028, είναι ακόμη πολύ μακριά. Α, και κάτι που ξέχασα. Και στο καινούργιο ψηφοδέλτιο, πάλι υπήρχε λάθος. Άλλος ήταν υποψήφιος, άλλο όνομα ήταν γραμμενο. Τόσο καλά. Δεν μπορείς να κάνεις ψηφοδέλτιο με εκατό άτομα, αλλά θέλεις να διοικήσεις σαράντα χιλιάδες κόσμο.

Ο Αντιδήμαρχος 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789