Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024

Αντιδήμαρχος. Το παραμύθι και η προπαγάνδα συνεχίζονται. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν.

|| || ||

Τελικά έχουμε εκλογές; Γιατί μέχρι τις 7 Απριλίου, βλέπω τον Γκυρίνη να τον έχουν πεθάνει. Την μία πέφτει από την καρέκλα, αλλά φαίνεται πως με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του, σα να είναι ο Μελισσανίδης που έκανε ρυθμική γυμναστική. Την άλλη, σαν άλλος Μοχάμεντ Άλι παίζει μπουνιές και γλιτώνει από του χάρου τα δόντια.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ.

Ρε, τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι την Τρίτη. Το πιο ωραίο βέβαια, δεν το παραδέχεται κανένας από αυτούς. Ότι πολύ θα ήθελαν να συμβεί κάτι από τα παραπάνω, για να μπορέσουν να είναι μόνοι τους. Υπάρχουν δηλαδή κι αυτοί. Που θέλουν να ξυπνήσουν ένα πρωί και να τους πουν, ξέρετε, είστε δήμαρχοι. Τι ωραία που θα ήταν ε; Τέλος πάντων.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. 

Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Τώρα, αν αυτά που κάνουμε και λέμε εμείς, δεν επιτρέπεται να τα λένε και οι άλλοι, αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Με ποιο δικαίωμα πάει ο Γκυρίνης και δίνει λεφτά σε συλλόγους; Τι είναι και το κάνει αυτό; 

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

Μόνο εμείς έχουμε δικαίωμα, να δίνουμε λεφτά. Να βγαίνουμε φωτογραφίες και να δείχνουμε πόσο κοντά είμαστε, με τον λαό της Αλεξάνδρειας. Και μην ξεχνάμε το κυριότερο. Τα λεφτά που δίνει ο Γκυρίνης, δεν είναι τίμια σαν τα δικά μας. Άμ το άλλο πού το πας; Πώς τολμά ο Γκυρίνης και κάνει εκλογικό κέντρο;

ΑΠΌ ΤΟΥΣ 270 EMΕINΑΝ ΜΟΝΟ 30. 

Μας ρώτησε εμάς, αν θέλουμε να βλέπουμε την φάτσα του, κολλημένη στην τζαμαρία; Και δεν φτάνει αυτό, μαζεύει και τους υποψήφιους. Σώνει και ντε, να μας χαλάσει το αφήγημα, ότι από τους 270, του έμειναν καμιά τριανταρια. Κανένας όμως δεν βγαίνει, να πει το πιο απλό. 

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ότι όλα όσα έγιναν, ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ένας. Και η θέση που έχει κάποιος, δημιουργεί και την αντικειμενική ευθύνη, για όσα γίνονται. Εξάλλου, δεν πάει και πολύς καιρός που ο μοναδικός υπεύθυνος, παραδέχθηκε το λάθος του. Και μάλιστα, όχι μόνο μια φορά. Αλλά δύο. Και για όσους θυμούνται, η απολογία για το λάθος, ήταν πολύ δακρυβρεχτη. Άλλο θέμα βέβαια, αν όλα όσα έγιναν είναι αλήθεια ή κρύβεται κάτι άλλο από πίσω.

ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Τι να πεις. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Την Τρίτη, θα μάθουμε τι θα γίνει. Μέχρι τότε, χρειάζεται προσοχή, μην δαγκώσει κανένας την γλώσσα του και πεθάνει από το δηλητήριο που κουβαλάει. Και για όσους καίγονται για τον Δελιόπουλο, θα τους πω ότι ο γιατρός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος στον Γιδά, μετά τον Γκυρίνη. 

ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

Τώρα, αν έχουν την απαίτηση, εκεί που γράφει ''δήμαρχος'', να πηγαίνει να βάζει αυτός υπογραφές στη θέση του Γκυρίνη, αυτό είναι άλλο θέμα. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Το ένα είναι, ότι οι άνθρωποι είναι τελείως άσχετοι από διοίκηση και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, από αυτά που λένε. Και το δεύτερο, ότι συμφωνούν μαζί μου, πως ο επόμενος δήμαρχος είναι ο Δελιόπουλος. 

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ.

Οπότε, μην σκοτίζεστε και πολύ και χαλάτε τζάμπα την ενέργεια σας, με το να διαδίδετε ότι οι μισοί από την ομάδα του Γκυρίνη είναι μαλωμένοι μεταξύ τους. Γιατί όλο αυτό που λέγατε τον προηγούμενο καιρό, ότι δεν τα πηγαίνουν καλά ο δήμαρχος με τον Δελιόπουλο, φαίνεται πως σας το χάλασε η Κυριακή της Ορθοδοξίας, που βρέθηκαν μαζί, δίπλα δίπλα στην εκκλησία. Από τον άλλο συνδυασμό, δεν είδα κανέναν να βρίσκεται εκεί.

ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ.

Το πιο ωραίο βέβαια σε όλες αυτές τις ιστορίες, είναι ότι αυτοί που τις διαδίδουν ή τις κάνουν, έχουν το θράσος να λένε ότι η αντίπαλοι τους, έχουν πέσει πολύ χαμηλά. Το ότι αυτοί έχουν γίνει ένα με το χώμα, δεν έχει καμία σημασία. Άμα φτάνεις σε σημείο, να πηγαίνεις σε κηδείες και να μοιράζεις κάρτες, δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο. Τα λέει όλα ο υποψήφιος που το έκανε. Μόνο που ο κόσμος δεν ξεχνάει.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ. 

Θυμάται πολύ καλά, όλους αυτούς που μέχρι τώρα τα έβλεπαν όλα ρόδινα στον δήμο, γιατί αυτό έλεγε το συμφέρον τους. Και τώρα ξαφνικά, άλλαξαν ρότα. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει τους δημότες. Μην σας πω, ότι είναι και ο λόγος της τιμωρίας των συγκεκριμένων ατόμων, που σε κάθε εκλογές, πηγαίνουν εκεί που τους λέει το προσωπικό τους συμφέρον.

 ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

Το οποίο ιστορικά έχει αποδειχτεί ότι έκαψε πολλούς υποψήφιους. Αν κάτσεις και δεις, αυτούς που υποστήριξε κατά καιρούς το παρεάκι, θα καταλάβεις τι καταστροφή έχουν προκαλέσει. Και το ίδιο ακριβώς αναμένεται να γίνει και την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές στην Αλεξάνδρεια. Το πώς καταφέρνουν να βρίσκονται πάντα στη λάθος πλευρά, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Αν και υπάρχει λογική εξήγηση. Και είναι, το μίσος που έχουν κατά καιρούς, στο πρόσωπο συγκεκριμένων ατόμων. Όπως γίνεται τώρα με τον Γκυρίνη. Δεν τους κατηγορώ. Εδώ τα έχουν βάλει με τον Αντιδήμαρχο, δεν θα τα έβαζαν με τον Γκυρίνη, που τον βλέπουν και βγάζουν σπυριά; Ούτε είναι παράξενο, ότι πριν καμιά δεκαριά χρόνια αυτοί ήταν που υποστήριζαν τον νυν δήμαρχο. Όπως φυσικά, δεν γράφονται αυτά που έλεγαν όταν έγινε το στιγμιαίο λάθος με το πάτημα του κουμπιού και την ποσόστωση. Άλλο τώρα αν αγαπήθηκαν πάλι.

ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Τότε, δεν τους άρεσε η φάτσα του Δημητριάδη. Τώρα δεν τους αρέσει του Γκυρίνη. Δεν πάει έτσι όμως. Άμα είναι κάθε φορά, να εκλέγουμε δήμαρχο ανάλογα με το ποιον γουστάρει το παρεάκι που μαζεύεται στα καφενεία κάθε πρωί και κάνει το μαύρο άσπρο, τότε ο δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κατάσταση, που αυτοί έχουν δημιουργήσει από το μακρινό 2.000.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

Και για να το κλείνουμε το θέμα, έμειναν λιγότερο από δύο 24ωρα για να μάθουμε την απόφαση, του συμβουλίου της επικρατείας. Και το θέμα σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ο ένας από τους δύο έχει και δεύτερη ευκαιρία, ανάλογα με την απόφαση που θα βγει. Για τον άλλο όμως συγκεκριμένη απόφαση, βάζει τέλος στα όνειρα. Εδώ είμαστε για να τα πούμε. Για την μεγάλη γλώσα που έχουν κάποιοι και τα ψυχολογικά, που χρήζουν εξέτασης.

Ο Αντιδήμαρχος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789